İrem Derici’den Saba Tümer’e Çarpıcı İtiraflar: “Et Ete Değince Arkadaş Kalınmaz!”

Şarkıları ve kendine has tarzıyla sık sık gündeme gelen İrem Derici, Saba Tümer’in YouTube programına konuk oldu. Derici, özel hayatına dair samimi açıklamalarda bulunarak sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden İrem Derici, yalnızca şarkılarıyla değil, aynı zamanda açık sözlülüğü ve cesur tavırlarıyla da adından söz ettirmeye devam ediyor. Ünlü şarkıcı, Saba Tümer’in YouTube programında yaptığı özel hayat itiraflarıyla yine gündeme oturdu. Samimi açıklamalarıyla sosyal medyada büyük yankı uyandıran Derici, ilişkileri hakkında çarpıcı detaylar paylaştı.

İrem Derici, programda Saba Tümer’in sorularına hiç çekinmeden yanıt verdi. Eski sevgililerini sürekli olarak stalkladığını ve bunun sadece meraktan kaynaklandığını dile getiren Derici, “Hayatıma giren erkeklerin peşinden ayrılmam, hatta evden bile gitmem. Onları bir şekilde yanımda tutarım,” dedi. Bu açıklamalar karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Tümer, “Ne yapıyorsun da gitmiyorlar?” sorusunu yöneltti.

Derici ise “5 yılda normal çiftlerin yaşadığı şeyleri ben hızlandırılmış program şeklinde 6 ayda yaşattığım için her şeyiyle manyak oluyorlar,” diyerek kendine özgü üslubuyla yanıt verdi. Ancak en çok dikkat çeken açıklaması, Tümer’in “Eski sevgilinle arkadaş olarak kalmaz mısın?” sorusuna verdiği “Neden kalayım? Et ete değince arkadaş filan olunmuyor” cevabı oldu. Bu sözler, kısa sürede sosyal medyada gündem yarattı.

İrem Derici’nin bu cesur açıklamaları, sosyal medyada pek çok kullanıcı tarafından yorumlandı. Kullanıcılar, “Kendine itiraf edemeyeceği şeyleri bile pat pat konuşabilen kadın,” “Şimdiye kadar izlediğim en iyi programdı,” “Samimiyet nedir nasıl taşınır görelim,” “Şu kadının kıymetini bilin,” gibi övgü dolu yorumlarla ünlü şarkıcıyı destekledi.

İrem Derici, hem müzik kariyerindeki başarıları hem de açık sözlülüğüyle gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Saba Tümer’in programında yaptığı bu açıklamalar, onun kendine has tarzını ve hayat görüşünü bir kez daha ortaya koydu. Derici’nin cesur tavrı ve samimi itirafları, hayranları tarafından takdirle karşılanırken, sosyal medyada da geniş yankı buldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri