Esra Erol’da Şok Eden Olay! Canlı Yayında Açıkladı, Konuğu Sokak Ortasında Ölü Bulundu!

Geçtiğimiz yıl Esra Erol’a katılan ve çarpıcı itiraflarıyla gündem olan Betül’ün eski eşi Veysel, İstanbul'da sokak ortasında ölü bulundu. Esra Erol, canlı yayında bu acı haberi paylaşırken, Betül ise yaşadığı şoku anlattı.

Geçtiğimiz yıl Esra Erol’un programında yer alan ve Türkiye’yi sarsan olaylar zincirine konu olan Betül ve Veysel çifti, yeniden gündemde. Betül, o dönemde kocası Veysel’in kendisini kandırarak başka bir şehre taşındığını ve orada Özge isimli bir kadınla dini nikah kıydığını söylemişti. Durum daha da karmaşık bir hal almış, Özge’nin Veysel’den ikiz çocukları olduğu iddiası ortaya atılmıştı. Ancak yapılan DNA testleri sonucu Veysel, ikiz bebeklerden yalnızca birinin biyolojik babası çıkmış, bu nadir olay büyük yankı uyandırmıştı. Esra Erol, uzmanlara danışarak bu durumun nadir ama mümkün olduğunu canlı yayında açıklamıştı.

Olayların üzerinden bir yıl geçti ve Esra Erol, canlı yayında bir kez daha şoke eden bir haber verdi. Erol, Betül'ün eski eşi Veysel’in İstanbul’da sokak ortasında ölü bulunduğunu açıkladı. Ölüm nedeni henüz bilinmeyen Veysel’in ölümü, Betül ve yakın çevresi için büyük bir şok yarattı. Esra Erol, bu trajik olayı açıklarken, “Betül ve Veysel’in ilişkisi oldukça karmaşıktı. Yasaklı maddelerden tutun da şiddete kadar pek çok sorun vardı. Biz Betül’ün boşanmasına yardımcı olmuştuk, ancak bugün Veysel’in ölümüyle ilgili bir haber aldık. Eski eşi Betül, Veysel’in ölümünden sorumlu tutulduğunu söylüyor,” ifadelerini kullandı.

Yayına bağlanan Betül, Veysel’in ölüm haberini aldığı anda yaşadığı şoku dile getirirken, Veysel’in amcasının oğlunun kendisine “Senin bedduan tuttu, öldü,” dediğini aktardı. Betül, bu sözlerin kendisini derinden etkilediğini ve suçlamalarla karşı karşıya kaldığını belirtti.

Veysel’in ölümüyle ilgili soru işaretleri sürerken, bu trajik olayın ardındaki gerçeklerin ne olduğu henüz bilinmiyor. Esra Erol’un programında bir kez daha Türkiye’nin gündemine oturan bu olay, izleyiciler arasında derin bir üzüntü ve merak uyandırdı. Veysel’in ölümüne dair detayların ortaya çıkması, hem Betül hem de olayın diğer tarafları için önemli bir süreç olacak gibi görünüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri