Beren Saat'in Yeni Projesi Olay Yaratacak! Filmin Konusu OnlyFans Olacak!

Ünlü oyuncu Beren Saat, Prime Video’nun OGM Pictures imzalı yeni filmi "Gizli Dolap"ta rol alacak. Erotik içerik platformu OnlyFans'i konu edinen filmde, Saat'in kazanacağı devasa ücret ve partnerleri dikkat çekiyor.

Türk televizyonlarının en sevilen ve başarılı oyuncularından biri olan Beren Saat, son olarak Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte rol aldığı Netflix yapımı "İstanbul İçin Son Çağrı" filmiyle adından söz ettirmişti. Özellikle filmdeki orgazm sahnesi uzun süre konuşulan Saat, şimdi de çok konuşulacak yeni bir projeyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Beren Saat, Prime Video’nun OGM Pictures tarafından hazırlanan yeni filmi "Gizli Dolap" ile anlaşma sağladı. Bu projede Saat, "Rengin Alaz" karakterine hayat verecek. Film, özellikle gençler arasında popüler olan ve çeşitli içerik üreticilerinin para kazanabildiği erotik içerik platformu OnlyFans’i konu alacak. Uygulamanın Türkiye'de toplumun ahlak yapısını bozduğu gerekçesiyle ESB (Erişim Sağlayıcıları Birliği) tarafından erişim engeli getirildiği biliniyor.

Filmde Beren Saat’in canlandıracağı Rengin Alaz karakterinin eşi Barış rolünde Yiğit Özşener, Rengin’in yıllar sonra karşısına çıkan gençlik aşkı Cem rolünde ise yakışıklı oyuncu Furkan Andıç yer alacak. Bu dikkat çekici kadro ve sıradışı hikaye, şimdiden büyük bir merak uyandırmış durumda.

Beren Saat’in "Gizli Dolap" filminden tam 15 milyon TL kazanacağı iddia ediliyor. Bu rakam, oyuncunun kariyerinde bugüne kadar aldığı en yüksek ücret olarak dikkat çekiyor. Saat’in cesur sahneleri ve güçlü oyunculuk performansıyla yine gündem yaratacağı bu yeni film, izleyiciler tarafından büyük bir ilgiyle bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri