"Yaprak Dökümü"nün Ali Rıza Bey’i Halil Ergün Son Haliyle Görenleri Şoka Uğrattı! Tamı Tamına 45Kilo Verdi!

Ünlü oyuncu Halil Ergün, uzun bir aradan sonra "Güzel Aşklar Diyarı" dizisiyle ekranlara geri döndü. Ergün, mide küçültme ameliyatı olmadan 45 kilo verdiği süreci ve zayıflama sırrını paylaştı.

Bir dönemin efsane dizisi "Yaprak Dökümü"nün unutulmaz karakteri Ali Rıza Bey olarak tanıdığımız Halil Ergün, uzun bir aranın ardından televizyon ekranlarına geri döndü. Ergün, yeni dizisi "Güzel Aşklar Diyarı" ile izleyicinin karşısına çıktı. Dizinin ilk bölümünden itibaren izleyicisinden tam not alan yapım, kadrosunda Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Meltem Cumbul, Melis Birkan ve Ege Kökenli gibi ünlü isimleri barındırıyor. Ancak Halil Ergün, bu kez sadece oyunculuğu ile değil, fiziksel değişimiyle de dikkatleri üzerine çekti.

Kilo Verme Süreci:

Gazeteci Birsen Altuntaş’a verdiği röportajda Halil Ergün, kilo verme sürecini ve bu süreçte uyguladığı yöntemleri detaylarıyla anlattı. Diyetisyen desteği almadan ve mide küçültme ameliyatı olmadan tam 45 kilo verdiğini belirten Ergün, "Mide ameliyatı olmadım. Yalan söylüyorlar. Sadece ekmek, makarna ve pilav gibi karbonhidratları hayatımdan çıkardım," dedi. Ergün, zayıflamak isteyenler için günlük beslenme rutininden örnekler de paylaştı.

Sabah Kahvaltısı:

Halil Ergün, sabah kahvaltısında genellikle şu besinleri tüketiyor: "Bir kaseye 4-5 kaşık yoğurt, biraz kivi ya da avokado doğrayıp bir kaşık yulaf ezmesi, bir tatlı kaşığı bal, tarçın, çörek otu ve keten tohumu ekliyorum. Her gün bir yumurta mutlaka var. Bir gün bu karışımı yaparken, diğer sabah domates, yumurta ve biraz peynir ile kahvaltımı tamamlıyorum. Ama kesinlikle ekmek yok."

Akşam Yemekleri:

Ergün, akşam yemeklerinde ise baklagillerin yer aldığını belirtti: "Akşamları kuru fasulye, mercimek gibi bakliyatları tüketiyorum. Bunlar kilo yapmıyor. Ayrıca et ya da tavuk da ekleyebiliyorum," diye ekledi.

Sosyal Medyada Yorum Yağdı:

Halil Ergün'ün bu büyük değişimi sosyal medyada geniş yankı buldu. Pek çok hayranı ve takipçisi, Ergün’ün gençleştiğini ve zayıfladığını belirten yorumlar yaptı. "Gençleşmiş resmen," "Baya zayıflamış," gibi pek çok olumlu yorum sosyal medya platformlarında yer aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri