Elbiseyi Aşağı İndirdi... Dekolte Patladı! Dua Lipa Sütyeniyle Dikkatleri Üzerine Çekti!

Dua Lipa yine yaptı yapacağını! Beyaz elbisesinin altından görünen sarı Hello Kitty sütyeniyle sınırları zorladı. Cesur tarzıyla dikkat çeken Lipa, "Benim için moda eğlenceli ve özgürleştirici olmalı." dedi. ????????

Pop müziğin güçlü sesi Dua Lipa, sınırları zorlayan tarzıyla yine gündemde. Geçtiğimiz günlerde bir davete katılan 29 yaşındaki şarkıcı, beyaz elbisesinin altına giydiği sarı Hello Kitty sütyeniyle dikkatleri üzerine çekti. Diz üstü siyah deri botlarla tamamladığı cesur görünümüyle hayranlarını bir kez daha etkilemeyi başardı.

Elbiseyi Aşağı İndirdi... Dekolte Patladı!

Lipa'nın her zaman formda kalmayı nasıl başardığı ise merak konusu. Kusursuz fiziğiyle göz kamaştıran yıldız, yoğun egzersiz programıyla formunu koruyor. Yürüyüş, yoga, pilates ve boks gibi farklı disiplinleri bir araya getiren şarkıcı, yüksek yoğunluklu antrenmanlarla da dikkat çekiyor.

Dua Lipa Sütyeniyle Dikkatleri Üzerine Çekti!

Yoğun programına rağmen egzersizi ihmal etmeyen Lipa, zamanı kısıtlı olduğunda 15 dakikalık HIIT antrenmanlarını tercih ediyor. "Güne başlamadan önce bu antrenmanı yapmayı seviyorum." diyen şarkıcı, zihnini temizlemek için ise yürüyüş yapmayı tercih ettiğini belirtiyor.

Boks yapmaktan da keyif alan Lipa, "Boksu hem fitness için hem de zihnimi temizlemek için yapıyorum. Gerçekten keyif alıyorum." sözleriyle sporun hayatındaki önemini vurguluyor.

Lipa'nın Hello Kitty sütyen tercihi ise sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Kimi hayranları bu cesur tercihi beğenirken, kimileri ise eleştirilerde bulundu. Ancak Lipa, her zamanki gibi tarzıyla kendinden söz ettirmeyi başardı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri