Hazal Subaşı ve Oğuzhan Koç Sevgili Mi? Aşklarını İlan Ettiler... Aralarında Tam 10 Yaş Var!

Hazal Subaşı ve Oğuzhan Koç'tan aşk bombası! ???? ❤️ Yakın dostları Berkay Şahin ve Berfu Yenenler'in ifşasıyla ortaya çıkan ilişki, sosyal medyayı salladı. Detaylar için tıklayın! ????

Ekranların sevilen oyuncusu Hazal Subaşı ve ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç, yeni bir aşka yelken açtı. "Sahipsizler" dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan Subaşı ile Koç, ilişkilerini sosyal medya üzerinden duyurarak magazin gündemine bomba gibi düştü.

Hazal Subaşı ve Oğuzhan Koç Sevgili!

Çiftin aşkını ilk olarak yakın dostları Berkay Şahin ve Berfu Yenenler duyurdu. Şahin, Instagram hesabından Subaşı'nın Koç'u öptüğü bir fotoğrafı "Çok seviyorum" notuyla paylaşırken, Yenenler de Koç'un Subaşı'nın omzunu öptüğü bir anı aynı notla paylaştı.

Subaşı ve Koç da daha sonra kendi hesaplarından romantik pozlarını paylaşarak aşklarını ilan ettiler. Bu paylaşımlar kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Oğuzhan Koç, 2022 yılında oyuncu Demet Özdemir ile evlenmiş ancak çift, sekiz ay sonra boşanma kararı almıştı. Koç, uzun süredir özel hayatıyla gündemde değildi. Hazal Subaşı ise daha önce adı aşk dedikodularına karışmış ancak hiçbir ilişkisini resmi olarak doğrulamamıştı.

Hazal Subaşı ve Oğuzhan Koç İle Aralarındaki Yaş Farkı Dikkat Çekti!

29 yaşındaki güzel oyuncu Hazal Subaşı, Star TV'nin yeni dizisi "Sahipsizler"de "Azize" karakterine hayat verecek. 39 yaşındaki şarkıcı Oğuzhan Koç ise müzik kariyerinin yanı sıra oyunculuk ve sunuculuk alanlarında da başarılı projelerle adından söz ettiriyor.

İkilinin ani aşk ilanı, hayranlarını şaşırtırken, sosyal medyada da büyük ilgi gördü. Çiftin mutlulukları gözlerinden okunurken, "Sahipsizler" dizisiyle ekranlara dönecek olan Subaşı'nın yeni projesi ve özel hayatıyla ilgili gelişmeler merakla bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri