Acun Ilıcalı'nın Eski Eşi Şeyma Şok Etti! Yaşça Küçük Sevgili Yaptı... Her Yerde El Ele, Dudak Dudağa!

Şeyma Subaşı aşkı sonunda ilan etti! ❤️ Dudak dudağa pozlar ve romantik açıklamalarla Brezilyalı model Marlon Teixeira ile olan ilişkisini doğruladı. ???? Detaylar için tıklayın! ????

Aşk hayatıyla sık sık gündeme gelen Şeyma Subaşı, kalbini bu kez Brezilyalı model Marlon Teixeira'ya kaptırdı. Sosyal medya paylaşımlarıyla aşkını ilan eden Subaşı, mutluluğunu takipçileriyle paylaştı.

2017 yılında Acun Ilıcalı ile evlenip 2018 yılında boşanan, 2023 yılında ise Mohammed Alsaloussi ile 4 ay süren bir evlilik yaşayan Şeyma Subaşı, yeni bir aşka yelken açtı. 33 yaşındaki Brezilyalı model Marlon Teixeira ile aşk yaşayan Şeyma Subaşı (34 Yaş), önce el ele pozlarını, ardından da dudak dudağa romantik anlarını sosyal medya hesabından paylaştı.

Acun Ilıcalı'nın Eski Eşi Şeyma Şok Etti! Yaşça Küçük Sevgili Yaptı...

"Çok fazla yükselen aşk, özgürlük dolu ve zaten akan doğal ve saf" notuyla paylaştığı fotoğraflarda çiftin mutluluğu gözlerden kaçmıyor. Subaşı, daha sonra yaptığı bir paylaşımda ise aşkını şu sözlerle ifade etti: "Birlikte geçirdiğimiz her an saf büyü gibi geliyor, sevgi, kahkaha ve beni çok canlı hissettiren derin bir bağla birbirimizi besliyoruz. Sessizlik ve yakınlık içinde, yüreğimi dolduran, hayatı dolu ve güzel hissettiren bir huzur buluyorum. En basit şeyler en anlamlı şey."

Birlikte yoga yaptıkları anları da paylaşan çift, romantik anlarıyla dikkat çekiyor. Subaşı'nın yeni sevgilisi Marlon Teixeira, dünyaca ünlü bir model ve daha önce de birçok ünlü isimle aşk yaşamasıyla biliniyor.

Şeyma Subaşı'nın aşk hayatı her zaman magazin basınının ilgi odağı olmuştur. Özellikle Acun Ilıcalı ile evliliği ve sonrasında yaşadığı hızlı ilişkiler sık sık konuşulmuştur. Ancak Subaşı, tüm eleştirilere rağmen kendi hayatını dilediği gibi yaşamayı tercih ettiğini her fırsatta dile getiriyor.

Yeni aşkıyla mutlu ve huzurlu görünen Şeyma Subaşı'nın bu ilişkisinin ne kadar süreceği ise merak konusu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri