Transfer sezonu çılgınlıklarla doluyken, şimdi de Galatasaray’ın eski kaptanı Kerem Aktürkoğlu bombası patladı! Benfica’da top koşturan Kerem, Beşiktaş yöneticilerine “Ben Kartal forması giymek istiyorum” diye açık açık söylemiş. Yani resmen Galatasaray defterini kapattı, Beşiktaş sayfasını açmaya hazırlanıyor.
BEŞİKTAŞ’TA TRANSFER HAREKÂTI TAM GAZ
Siyah-beyazlılar dur durak bilmiyo. Önce Benfica’dan Çek sol bek David Jurasek geldi. Sonra Roma’dan forvet Abraham’ı getirdiler. Üstüne bir de yine Benfica’dan milli topçumuz Orkun Kökçü’yü 25 milyon euroya aldılar. Yetmedi, şimdi gözlerini Kerem’e diktiler.
KEREM’DEN NET MESAJ: “BEŞİKTAŞ’TA OYNAMAK İSTİYORUM”
Medya Siyah Beyaz’dan Şafak Malatya’nın aktardığına göre, Kerem Aktürkoğlu, Beşiktaşlı yetkililere net net “Ben Beşiktaş’a gelmek istiyom” demiş. Yani çocuk lafı dolandırmamış. Ama henüz ne Benfica’ya ne Kerem’e resmi teklif gitmemiş. Ama o teklif gelir mi? Gelirse yer yerinden oynar, öyle diyelim.
KEREM NE YAPMIŞTI?
Galatasaray’da kaptanlık yapmış, taraftarın göz bebeğiydi. Sonra Benfica’ya 12 milyon euroya gitti. Portekiz’deki ilk sezonunda da fena oynamadı. 53 maçta 16 gol, 13 asist... Yani boş adam değil. Ama gönlü Beşiktaş’a kaymış bi kere. Gemi yakılmış, pusula Dolmabahçe’yi gösteriyo.