Çankaya’da Beşinci Çankafe Yıldız Hizmet Binası’nda Açıldı!

Çankaya Belediyesi, halkın uygun fiyatla kaliteli hizmet alabilmesi için Çankafe sayısını beşe çıkardı. Başkan Hüseyin Can Güner, “Zincir kafelerdeki kaliteyi yarı fiyatına sunuyoruz” dedi. Beşinci şube Yıldız Hizmet Binası’nda açıldı.

Çankaya Belediyesi, halkın sosyal yaşamına katkı sağlamak ve kaliteli hizmeti uygun fiyatla sunmak amacıyla Çankafe zincirine bir yenisini ekledi. Kızılay Sakarya Caddesi, Ahlatlıbel Atatürk Parkı, Çayyolu Hizmet Binası ve Çankaya Gençlik Merkezi’nden sonra beşinci şube, Yıldız Hizmet Binası’nda düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, açılışta yaptığı konuşmada, Çankafelerin hem gençler hem de her yaştan vatandaş için dinlenme ve sosyalleşme alanı sunduğunu belirterek, “Zincir kafelerde satılan ürünleri aynı kalitede, yarı fiyatına hatta üçte bir fiyatına vatandaşlarımızla buluşturuyoruz. Çankafelerimiz yoğun ilgi ve memnuniyet görüyor. Tüm yurttaşlarımızı yeni şubemize bekliyoruz” dedi.

Sağlıklı ve lezzetli menüsüyle dikkat çeken Çankafe, günün her saatine uygun yiyecek ve içecek seçenekleri sunuyor. Menüler, hem damak zevkine hem de sağlıklı beslenme tercihlerine hitap edecek şekilde özenle hazırlanıyor. Çankaya Belediyesi, bu projeyle halkın ekonomik koşullarına uygun sosyal alanlar yaratırken, kaliteli hizmetten ödün vermemeyi hedefliyor.

Yıldız’daki yeni Çankafe, haftanın her günü vatandaşlara hizmet verecek. Belediye yetkilileri, ilerleyen dönemde ilçenin farklı bölgelerinde de yeni şubelerin açılacağı müjdesini verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haber Haberleri