Kadınlar, 21 yaş altı ve 17 yaş altı kategorilerinde kıran kırana geçen şampiyonada, ıstakaların efendileri podyumun zirvesine çıkmak için ter döktü. Kadınlarda Güzin Müjde Karakaşlı’nın şampiyonluğuyla taçlanan organizasyonda, genç yeteneklerin sergilediği performans Başkentli sporseverlerden tam not aldı. Ankara’da tamamlanan bu ilk etap, 2026 yılı bilardo takviminin ne kadar heyecanlı geçeceğinin de ilk sinyallerini vermiş oldu.
Haberlerankara.com olarak Başkent’teki tesislerde gerçekleşen final heyecanını ve şampiyonların zafer karelerini sizler için derledik. Kadınlar kategorisinde Güzin Müjde Karakaşlı ve Arzu Gök arasındaki nefes kesen mücadeleden, 21 ve 17 yaş altı gençlerin gelecek vadeden hamlelerine kadar şampiyonanın tüm detayları haberimizde. İşte Ankara’da bilardo rüzgarı estiren o isimler ve Türkiye Şampiyonası’nın ilk etabından yansıyanlar.
3 Bant Bilardo Türkiye Şampiyonası'nın ilk etabı Ankara'da tamamlandı
3 Bant Bilardo Türkiye Şampiyonası kadınlar, 21 ve 17 yaş altı kategorilerinde 1. etap müsabakaları, final karşılaşmalarının ardından sona erdi.
Türkiye Bilardo Federasyonundan yapılan açıklamaya göre Ankara'daki tesislerden yapılan organizasyonda, kadınlar kategorisinde Güzin Müjde Karakaşlı birinci olurken, Arzu Gök ikinci, Gülşen Degener ve Ayça Ören üçüncülüğü paylaştı.
21 yaş altı kategorisinde Kıvanç Burkan Yıldırım şampiyonluğa ulaşırken, Ant İşen ikinci sırada yer aldı. Samed Aygün ile Gökalp Cebeoğlu ise üçüncü oldu.
17 yaş altı kategorisinde ise Ahmet Kerem Yıldırım birinciliği elde etti. Çınar Korkmaz ikinci, Muhammet Deniz Baldır ve Berk Baran Dağ da üçüncü oldular.