Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Akgül’ü makamında ziyaret etti

Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Kandazoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ü makamında ziyaret etti.

İkili ziyarette ilçede bulunan amatör spor kulüpleri hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Özellikle Mamak’ta yapılan spor yatırımlarının amatör sporcular için son derece önemli olduğunu dile getiren Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Kandazoğlu, “Mamak’ta yapılan spor yatırımlarını yakından takip ediyoruz. Son yıllarda yapılan spor yatırımlarıyla Mamak adeta dev bir spor salonuna dönüştü” dedi.

Desteğimiz her yıl artıyor

Mamak’ta spora ve sporculara yönelik desteklerin her yıl katlanarak arttığını ifade eden Mamak Belediye siBaşkanı Mesut Akgül, “Sportif yatırımlarda ilçemizde bugüne kadar birçok tesisi hayata geçirdik. Gençlerimiz bu tesislerimizde hem kendilerini geliştiriyor hem de kötü alışkanlıklardan uzak duruyor” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri