Cumhurbaşkanı Erdoğan Öğrencilere Müjdeyi Verdi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2019 - 2020 Yılı Yükseköğretim Akademik Yıl Açılış Töreni'nde bir takım açıklamalar altına imza attı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldığı 2019 - 2020 Yılı Yükseköğretim Akademik Yıl Açılış Töreni'nde öğrencileri sevindirecek bir haber altına imza attı.

Kredi ve burs konularına değinen Erdoğan, lisans öğrencilerinin aylık 500 TL aldığını ifade etti. Şimdi yeni bir tabii zam daha getireceklerini dile getiren Erdoğan, ayrıca Yüksek Lisans öğrencilerine 1000 TL, doktora öğrencilerine ise 1500 TL ödeme yaptıklarını söyledi.

Burs ve kredi imkanlarından yararlanan kişi sayısının 1.613.000 olduğunu da dile getiren Erdoğan, öğrenci harcını kendilerinin kaldırıdğını; kıyamet koparanların ise şuan ortada olmadığını anlattı. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri