Kuzey Yıldızı İlk Aşk 36. Bölüm Full İzle! 17 Ekim Kuzey Yıldızı İlk Aşk Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Kuzey Yıldızı son bölüm izle, Kuzey Yıldızı 36. Bölüm izle makalemizle; Kuzey Yıldızı dizisinin 36. Bölümünün detaylarını sizlerle paylaşıyoruz. Kuzey Yıldızı 36. Bölüm tek parça izle seçeneğiyle diziyi kesinti olmadan tek parça halinde izleyebilir, Kuzey Yıldızı 36. Bölüm fragmanı seçeneğiyle fragmana göz atabilirsiniz. Tüm bunlara erişmek için makalemizin altında yer alan video ve linklere erişim gerçekleştirebilirsiniz.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 36. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk heyecan dolu bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Yayınlandığı ilk günden bu yana eğlenceli anlatımı ile seyirciyi ekrana kilitleyen dizide macera her bölümde devam ediyor. Show TV'nin iddialı yapımı bu sezonda da ilgi ile takip ediliyor. Sevilen dizi her hafta cumartesi günleri saat 20.00'da ekrana geliyor.

Başrollerini İsmail Demirci ve Aslıhan Güner'in paylaştığı dizide yıllar önce yarım kalmış bir aşkın hikayesi anlatılıyor. Kuzey ve Yıldız'ın yıllar sonra yeniden bir araya gelmek için verdiği mücadelenin anlatıldığı dizi kimi zaman eğlenceli kimi zaman duygusal sahneleri ile seyirciyi ekrana çekmeye devam ediyor. Kuzey Yıldızı İlk Aşk eğlence ve romantizm dolu yeni bölümleri ile her hafta ekrana geliyor.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk Dizisinin 35. Bölümünde Neler Oldu?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin geçen hafta yayınlanan bölümünde tansiyon yine yükseldi. Kuzey'in her şeyden habersiz aşkı için mücadelesinin ekrana geldiği bölümde duygusal anlar yaşandı.

Kuzey Yıldızı dizisinin 35. bölümünde Yıldız ve Kuzey aşkı yine sınava tabi kalır. Yıldız artık yorulmuştur. Kuzey'e olan aşkı için mücadele edecek gücü kalmamıştır. Orada yaşamak bile istemez artık.  Bu aşkın sürekli kendisinin başka yerlere sürükleyeceğini düşünen Yıldız çok önemli bir karar verir. Ancak Kuzey'in bu aşktan vazgeçmeye niyeti yoktur. Kuzey Yıldız'a ne derse desin işe yaramadığını fark eder. Yıldız'ı kaybetmeyi göze alamayan Kuzey strateji değiştirir ve Yıldız'ı kaçırmaya karar verir. Yıldız'ı kaçırdığında aşklarının yeniden alevleneceğini zanneden Kuzey büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Ancak yine de vazgeçmez. Yıldız ise sonsuza kadar ayrıldıklarını düşünürken Kuzey yeniden karşısına çıkar. İki aşık sürekli mücadele ederken tehlike ise onlara yaklaşmaya devam eder. Kuzey Yıldız'ı ikna etmeye çalışırken ona yaklaşan tehlikeyi fark etmez.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk Dizisi 36. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin geçen hafa yayınlanan bölümünden sonra yaşanacaklar merak ediliyor. Yıldız ve Kuzey'in barışıp barışmayacağını merak eden izleyicinin heyecanla beklediği 36. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümü bu akşam Show TV'de.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dizi Fragmanları Haberleri