İkimizin Sırrı 5. Bölüm Full İzle! 6 Eylül 2021 İkimizin Sırrı Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

ATV ekranların geçtiğimiz hafta yayına başlatmış olduğu İkimizin Sırrı dizisi, ilk bölümden büyük bir ilgi gördü. İkimizin Sırrı son bölüm tanıtımı yayınlandı mı? İkimizin Sırrı son bölümde neler oldu? İşte, İkimizin Sırrı Dizisi hakkındaki tüm detaylar…

Ekranların yeni fenomeni haline gelen ikimizin Sırrı, yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Her bölümü ile seyircisini ekran başını kilitlemeyi başaran İkimizin Sırrı, bu kez daha heyecanlı bir bölüm ile seyircisinin karşısına çıkıyor. Peki, İkimizin Sırrı dizisi 4. bölümde neler yaşandı? İkimizin Sırrı dizisi 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, İkimizin Sırrı dizisindeki tüm detaylar…

Bir Güney Kore dizisi olan Marriage Contract dizisinden televizyon ekranlarına uyarlanan İkimizin Sırrı dizisi izlenme oranındaki artışı her geçen gün artırıyor. ATV ekranlarına bir süredir gelmeye devam eden İkimizin Sırrı dizisinin oyuncu kadrosunda, Dolunay Soysert, Engin Alkan, Tülay Günal, Bestemsu Özdemir, Deniz Hamzaoğlu, Ceyhun Mengiroğlu ve Irmak Örnek gibi birbirinden ünlü isimler yer alırken; dizinin başrollerini Leyla Feray ve Aras Aydın üstleniyor. Dram dolu hikayesi ile bir hayli sevilen İkimizin Sırrı dizisi, her pazar saat 20.00’da ATV ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor.

İkimizin Sırrı Dizisi 4. Bölümde Neler Yaşandı?

ATV ekranlarına en son 4. bölümü ile gelen İkimizin Sırrı dizisi, seyircisini ekran başına kilitlemeyi bir kez daha başardı. İkimizin Sırrı dizisinin çok konuşulan son bölümünde; organ nakli için anlaşan Alp ve Neva, nakli gerçekleştirebilmek için bir anlaşma imzaladı. Anlaşma üzerine evlilik kararı alan Alp ve Neva, herkesten bunu gizlemeye çalışırken, düğün hazırlıklarına başladı. Öte yandan Alp geçmişte çok büyük bir aşk yaşadığı eski sevgilisi ile yüzleşmek zorunda kalırken, içine düştüğü durumdan hasarsız kurtulmaya çalıştı.

İkimizin Sırrı Dizisi 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranlara bu hafta 5. bölümü ile gelecek olan İkimizin Sırrı dizisi, seyircisinin karşısına iddialı bir yeni bölüm ile çıkacak. İkimizin Sırrı dizisinin yayınlanan 5. bölüm fragmanlarına göre; Alp ile Neva’nın evlendiği sahneleri ekranlara getirecek. Yeni bölümünde Alp’in annesi bu evliliği iptal etmek için uğraşacakken, Neva’nın ani baygınlığı, hastalığının ortaya çıkmasına neden olacak. İkimizin Sırrı, 5 Eylül 2021 Pazar günü saat 20.00’da ATV ekranlarına gelecek.  

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dizi Fragmanları Haberleri