Ada Masalı 12. Bölüm Full İzle! Ada Masalı 7 Eylül Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Seyircisinin karşısına romantik bir aşk hikayesi ile çıkan Ada Masalı, izleyenlere adeta ilk aşkın büyüsünü hissettiriyor. Yeni bölümleri ile her salı ekranlara gelen Ada Masalı dizisinde bu kez Haziran ve Poyraz arasındaki samimiyet bir hayli artıyor. Ada Masalı dizisi 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ada Masalı dizisi 11. bölümde neler oldu? İşte, detaylar…

Yaz sezonunun en çok konuşulan dizilerinden biri haline gelen Ada Masalı, seyircisini ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Bu hafta iddialı bir bölüm ile daha seyirci karşısına çıkacak olan Ada Masalı dizisi, yine seyircisini bir hayli şaşırtacağa benziyor. Peki, Ada Masalı dizisi 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ada Masalı dizisi 11. bölümde neler yaşandı? İşte, Ada Masalı dizisi hakkındaki tüm detaylar…

Star TV ekranların romantik dizisi Ada Masalı, seyircisinin karşısına çıkmaya yeni bölümleri ile devam ediyor. Duygusal konusu, çok konuşulan oyunculuk performansları ve dillerden düşmeyen Ada Masalı dizisinin başrollerini Ayça Ayşin Turan (Haziran) ve Alp Navruz (Poyraz) paylaşıyor. Ay Yapım imzalı olarak Star TV ekranlarındaki yerini almaya devam eden Ada Masalı dizisi, her salı saat 20.00’da seyircisi ile buluşuyor.

Ada Masalı Dizisi 11. Bölümde Neler Yaşandı?

Star TV ekranlarına en son 11.bölümü ile gelen Ada Masalı dizisi, seyircisine romantik bir akşam yaşattı. Ada Masalı dizisinin son bölümünde; Batu’nun planı işe yaradı ve Poyraz’ın öfkesini ortaya çıkarmaya yetti. Poyraz’dan yumruk yemesi nedeniyle hastaneye kaldırılan Batu, Haziran’ın tüm ilgisini üzerine çekerken, Poyraz’ın karakolda sabahlamasına neden oldu. Poyraz’ın kendisini kıskandığını düşüren Haziran, Poyraz’ı bu konuda sıkıştırmaya başlayınca Poyraz, işin içinden çıkmak için Alper’e danışmaya karar verdi. Alper’in tavsiyesi üzerine tüm inadını yıkan Poyraz, Haziran’a tüm hislerini anlatmaya karar verdi. Sahilde Haziran için romantik bir akşam yemeği hazırlayan Poyraz, Haziran’ı mutlu etmeyi başardı. İkilinin arasındaki aşk, ilk kez bu kadar aşık bir şekilde yaşanmaya başlamışken; İdil’in söylediği yalan geri dönülemez sonuçlara yol açmaya başladı. 

Ada Masalı Dizisi 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranlara bu hafta 12. bölümü ile gelecek olan Ada Masalı dizisi, romantik sahneleri ile yine çok sevilecek. Ada Masalı dizisinin yayınlanan 12. bölüm fragmanlarına göre; Poyraz ve Ada aşklarını doyasıya yaşamaya başlayacak. Bu durumdan rahatsız olan Batu, İdil’i de kendi safına çekerek, yeni planlar içerisine girecek. İdil’in Poyraz’a olan aşkını itiraf edeceği Ada Masalı dizisinin yeni bölümü saat 20.00’da Star TV ekranlarında olacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dizi Fragmanları Haberleri