Serenay Sarıkaya'nın Tarzı Tartışma Yarattı! Bahar Candan'a benzetildi... Sosyal Medya Bunu Konuşuyor!

Serenay Sarıkaya'nın Tarzı Tartışma Yarattı! Bahar Candan'a benzetildi...  Sosyal Medya Bunu Konuşuyor!
Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya'nın bir dergi için verdiği son pozlar, sosyal medyada büyük bir tartışma başlattı. Siyah kısa saçları ve deri ceketiyle dikkat çeken Sarıkaya'ya, takipçileri tarafından 'Bahar Candan olmuş', 'Hiç olmuş mu? yorumları geldi...

Son dönemde Mert Demir ile ele ele görüntülenerek aşk yaşadığı belgelenen ve özel hayatıyla da sıkça gündemde yer alan Serenay Sarıkaya, bu kez de bir dergi çekimi için verdiği pozlarla adından söz ettirmeyi başardı. Kamera karşısına siyah kısa saçları ve deri ceketi ile geçen Sarıkaya, sosyal medyada yoğun ilgi gördü.

serenay

Ancak ünlü oyuncunun bu son görünümü, bazı takipçiler tarafından olumsuz karşılandı. Serenay Sarıkaya'nın pozlarına, şimdilerde cezaevinde olan ve toplumda belli bir imajı olan Bahar Candan'a benzetme yapıldı. Takipçileri tarafından yapılan yorumlar arasında 'Bahar Candan olmuş', 'Hiç olmuş mu?', 'Ne gerek vardı böyle pozlara?' gibi ifadeler dikkat çekti.

serenay 3

Bu yorumlar, Sarıkaya'nın hayranlarını ikiye bölen bir tartışmayı da beraberinde getirdi. Bazı hayranları Sarıkaya'nın cesur yeni imajını övse de, bazıları ise bu değişikliği eleştirel bir bakış açısıyla değerlendirdi. Ünlü oyuncunun bu dönüşümü, onun kariyerindeki yeni bir sayfa olarak görülse de, takipçilerinin tepkileri sosyal medyada geniş bir yankı buldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.