Altındağ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçeye özel tasarımlı geri dönüşüm sepetleri kazandırdı

Altındağ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçeye özel tasarımlı geri dönüşüm sepetleri kazandırdı
Altındağ Belediyesi, geri dönüşüm konusunda bir kez daha farkındalık yarattı.

Geri dönüşümde her zaman özverili bir çalışma sergileyen Altındağ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçeye özel tasarımlı geri dönüşüm sepetleri kazandırdı. Bölgedeki parklara yerleştirilen pet şişe görünümlü geri dönüşüm sepetleri büyük beğeni topladı.

İlçede 9 parka yerleştirildi

Geri dönüşüm için her geçen gün farklı yöntemlerle halkın karşısına çıkan Altındağ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, yeni tasarladığı dönüşüm kutularıyla tam not aldı. Pet şişe görünümlü bir sepete benzeyen bu geri dönüşüm kutuları metal sactan yapıldı. Sadece cam ve pet şişelerin atıldığı bu kutular ilçede 9 parka yerleştirildi. Alemdağ, Ali Ersoy- Yıldız, Aydınlıkevler, Karapürçek, Güneşevler, Karacaören mahallelerindeki çeşitli parklara konulan bu kutular geri dönüşüme verilen önemi bir kez daha gözler önüne serdi.

Geri dönüşüme tam destek

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, ilçede geniş çaplı bir temizlik seferberliği başlattıklarını yineledi. Bu seferberliğin sadece sokakları temiz tutmakla sınırlı kalmadığını söyleyen Başkan Tiryaki, geri dönüşüm için de büyük çaba harcadıklarını dile getirdi. Başkan Tiryaki, geri dönüşümün ülke ekonomisine büyük katkı sağladığını vurguladı ve vatandaşların çevre bilinci kazanması için farklı çalışmalar yürüttüklerinin altını çizdi. Kültür merkezlerinde ve okullarda düzenledikleri eğitim seminerlerinin, bölge halkına dağıtılan çöp poşetlerinin ve ilçede belirli noktalara yerleştirilen dönüşüm kumbaralarının bunlardan bazıları olduğuna dikkat çeken Başkan Tiryaki, yeni tasarladıkları pet şişe görünümlü sepetlerin de ilgi gördüğünü ifade etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.