Pursaklar Fatih Mahallesi Ürgüp Sokak’ta inşa edilen Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hizmet vermeye başladı

Pursaklar Fatih Mahallesi Ürgüp Sokak’ta inşa edilen Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hizmet vermeye başladı
Pursaklar Belediyesi’nin ilçede üst üste hayata geçirdiği projelerden biri olan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi tamamlanarak hizmete başladı.

Sağlıktan spora, sosyal tesisten kültür merkezlerine birçok alanda yatırım yapan Pursaklar Belediyesi, ilçenin büyük ihtiyaçlarından biri olan Fatih Mahallesi’ndeki Ağız ve Diş Sağlığı Merkezini kısa sürede tamamladı.

Pursaklar Belediyesi Etüt ve Proje Müdürlüğü tarafından Türk mimarisi esas alınarak hazırlanan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ilçenin önemli ihtiyacına cevap verecek. Hafta içi her gün hizmet veren sağlık tesisinde çocuk ve yetişkinlerin diş çekimi, kanal tedavisi, röntgen, protez gibi birçok tedavisi gerçekleştiriliyor. 20 hekimlik diş kliniği bulunan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde ilk etapta 6 klinikte hizmet verilmeye başlandı. İçerisinde sağlık ocağı da bulunan tesiste röntgen odaları, çocuk emzirme odası, çocuk bakım odası, arşiv, yemekhane, bay bayan mescit ve lavabolar yer alıyor. İlçe halkının büyük takdirle karşıladığı tesisin hayırlı olmasını dileyen Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin “Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimiz hemşerilerimize hayırlı ve şifa kapısı olsun.

İnşallah devlet hastanemiz de en kısa sürede tamamlanarak hemşerilerimizin hizmetinde olacak. Pursaklar için ne gerekiyorsa yapmaya devam ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.