Sincan Belediyesi “engelsiz bir dünya” için çalışmalarına devam ediyor

Sincan Belediyesi “engelsiz bir dünya” için çalışmalarına devam ediyor
Sincan Belediyesi “engelsiz bir dünya” için çalışmalarına devam ediyor. Engellilerin yaşamını kolaylaştırabilmek için çalışan Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, ilçede hayata geçirdiği projelerde engellileri unutmuyor.

Görme engelliler için kaldırımlara akıllı yollar, bedensel engelliler için yollara engelli rampaları yerleştiren Sincan Belediyesi işitme ve konuşma engelli vatandaşlar için de istek ve önerilerini SMS yoluyla iletme imkânı sağlıyor. Başkan Tuna belirli aralıklarla düzenlediği programlarla da engelli vatandaşlarla bir araya geliyor.

Bu çalışmaların yanı sıra belediyenin kapılarını engelli vatandaşlara sonuna kadar açan Başkan Tuna onlara sosyal hayatlarında da destek oluyor. Onlardan biri de Sincan Belediyesi Umudun Kanatları özel eğitim grubu… Türkiye’nin ilk engelli semazen grubu olan Umudun Kanatları ekibi kendilerine en büyük desteğin Başkan Tuna’dan geldiğini söylüyor. Sincan’ın dört bir yanında sergiledikleri sema gösterisiyle vatandaşlardan büyük beğeni toplayan ekip desteklerinden dolayı Başkan Tuna’yı ziyaret etti.

UMUDUN KANATLARI’NDAN TEŞEKKÜR

Umudun Kanatları ekibi Başkan Tuna’ya kendi emekleriyle hazırladıkları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la birlikte olduğu yağlı boya tabloyla şükranlarını sundu. Sincan Belediyesi Umudun Kanatları Başkan Tuna’ya şu sözlerle teşekkür etti: “Sincan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü çatısı altında yapmış olduğumuz faaliyetler bizim yaşama çok farklı tutunmamıza ve kendi ayaklarımızın üzerinde durmamıza vesile oldu. Bize bu imkânı sunarak yeni bir hayat sunan Belediye Başkanımız Doç. Dr. Mustafa Tuna'ya sonsuz saygı ve sevgilerimizi sunuyor, gösterdikleri yoğun ilgi ve cana yakın samimiyetlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.”

ENGELLİLERE ÖNCELİK

Umudun Kanatları özel eğitim grubunun ziyaretinden büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna kendisine verilen hediyenin çok anlamlı olduğunu ifade etti. Belediye hizmetlerinde engellileri unutmadığını ifade eden Başkan Tuna “Bir dakika sonra bizlerde engelli olabilecekmiş gibi hassas davranıyoruz. Tüm birimlere de bu yönde uyarılarda bulunuyorum. Belediye hizmetlerimizi gerçekleştirirken engelli vatandaşlarımızı daima göz önünde bulunduruyoruz. Ne mutlu bizlere ki Sincanımızda yaşayan engelli kardeşlerimiz bizlerden memnun. Bu yüzden belediyemizi ziyaret eden engelli kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Ayrıca sundukları hediye için de çok müteşekkirim ” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.