Hüma Sultan Hanım Evi pasta süsleme yarışmasında dereceye giren kursiyerler hediyelerini Başkan Çetin'den aldılar

Hüma Sultan Hanım Evi pasta süsleme yarışmasında dereceye giren kursiyerler hediyelerini Başkan Çetin'den aldılar
Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Hüma Sultan Hanım Evini ziyaret ederek, pasta süsleme yarışmasında dereceye giren kursiyerlere ödüllerini verdi.

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin belediyenin hanım evlerinden biri olan Hüma Sultan Hanım Evini ziyaret etti. Ziyaret sırasında kursiyerlerle sohbet eden Başkan Çetin, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Pastacılık Kursuna katılan hanımlar arasında pasta süsleme yarışması düzenlendi. Yarışmada Sevgi Karabuga ve Ayşegül Ünsal birinciliği elde etti. Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin de kursiyerleri tebrik ederek hediye takdim etti.

Hanım evlerine gösterilen ilgi ve kurslarda elde edilen başarıların önemine dikkat çeken Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, “Hanım kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Çok güzel çalışmalara imza atıyorlar. Onların başarılarını görmek bizleri de mutlu ediyor. İlçemizde inşa ettiğimiz tesislerimize yoğun ilgi göstermeleri, burada yapılan çalışmaların faydalı olduğunun bir göstergesidir” dedi. Pursaklar Belediyesi’nin kadınlar için bütün imkanlarını seferber ettiğini belirten Başkan Çetin, “Bizler 15 yıl boyunca toplumun tüm kesimlerinin ihtiyaçlarını karşılayacak projelere imza attık. Birçoğu özgün olan projemiz Türkiye’de örnek gösterildi. Herkesi tebessüm ettirdik. İnşallah bundan sonra da hizmetler ve tebessümün artarak devam edeceğine inanıyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.