Pursaklar Tebessüm Çarşısı ilçedeki ihtiyaç sahipleri için 2019 yılı gıda dağıtımlarına başladı

Pursaklar Tebessüm Çarşısı ilçedeki ihtiyaç sahipleri için 2019 yılı gıda dağıtımlarına başladı
Pursaklar Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Tebessüm Çarşısı ilçedeki ihtiyaç sahipleri için 2019 yılı gıda dağıtımlarına başladı.

Her yıl binlerce ihtiyaç sahibi aileye gıdadan giyeceğe, mobilyadan beyaz eşyaya hemen her alanda yardım elini uzatan Tebessüm Çarşısı yüzleri güldürmeye devam ediyor. Titiz bir çalışma ile tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere her sene kıyafet yardımı, bayramlık hediye ve gıda yardımını düzenli olarak yapan Tebessüm Çarşısı,2019 yılı gıda dağıtımlarına başladı.

Düzenli olarak yıl içerisinde ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı yapan müdürlük, tespit edilen ailelerin gıda ihtiyaçlarını karşılıyor. Amaçlarının ihtiyaç sahibi ailelerin de diğerleri gibi tebessüm etmesini sağlamak olduğunu belirten Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, “Kış mevsimindeyiz. İstiyoruz ki bütün hemşerilerim mutlu, huzurlu olsun. Bizler belediye olarak her zaman hemşerilerimizin hizmetinde ve yanındayız. Tespit ettiğimiz ailelerin gıda ihtiyaçlarını düzenli aralıklarla karşılıyoruz” dedi. Belediyenin ikramlarıyla yüzleri gülen ilçe sakinleri, kendilerini yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Selçuk Çetin ve ekibine teşekkür ederek memnuniyetlerini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.