Çankaya Evleri, 3 bin 860 Çankayalının farklı hobiler öğrenmesine, yeni bilgiler edinmesine olanak sağlıyor

Çankaya Evleri, 3 bin 860 Çankayalının farklı hobiler öğrenmesine, yeni bilgiler edinmesine olanak sağlıyor
Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen döneminde Çayyolu bölgesinde hizmete açılan Çankaya Evleri, 3 bin 860 Çankayalının farklı hobiler öğrenmesine, yeni bilgiler edinmesine olanak sağlıyor.

Çankaya’nın önemli semtlerindenÇayyolu bölgesinin hemen her köşesindekiÇankaya Evi ile belediyenin sunduğu sayısız hizmetten faydalanıyor. Çayyolu Çankaya Evi, Ümitköy Çankaya Evi, Türkkonut Çankaya Evi, BeysukentÇankaya Evi ve son eklenen Mutlukent Çankaya Evi, bölge halkının farklı hobiler öğrenmesine, bilgiler edinmesine ve keyifli vakit geçirmesine imkan sağlıyor.

Yabancı dil, bilgisayar, kağıt rölyef, amigurumi (örgü bebek), takı tasarım, dikiş gibi birbirinden farklı kurslar, Çankaya Halk Eğitim Merkezi tarafından görevlendirilen eğitmenler tarafından veriliyor.

Toplam 3 bin 860 kişinin faydalandığı Çankaya Evlerinden memnuniyetlerini dile getiren kursiyerler, “Sıcacık ortam, güler yüzlü çalışanlar, yeni şeyler öğretebilmek için elinden geleni yapan öğretmenlerimiz var. İmkanımız olsa her gün, her saat geliriz. Bu dostluk ve paylaşım ortamını bize sağlayan tüm çalışanlara teşekkür ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.