Beypazarı'nda alt yapı çalışmaları ve yol üstü çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor

Beypazarı'nda alt yapı çalışmaları ve yol üstü çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor
Beypazarı Belediye Başkanlığı tarafından ilçenin farklı noktalarında alt yapı çalışmaları ve yol üstü çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor.

İlçemizin farklı mahallelerinde İçme suyu, kanalizasyon ve doğalgaz hatlarının yapılmasının ardından yol üstü yapım çalışmalarına devam ediliyor.

Uzunca bir süre gündemi meşgul eden ve vatandaşların yoğun eleştirilerine neden olan çalışmaların geciktiği yönündeki eleştiriler gerçeği yansıtmıyor.

Yıllardır vatandaşlarımızın da tepkisini çeken yap boz uygulamaları yerine, Beypazarı Belediyesi bir kere yapalım tam yapalım hizmet anlayışıyla altyapı çalışmalarının tamamen tamamlanmasının ardından yol üstü yapı çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ;

‘’Bazı mahallelerimizde bu konu ile ilgili önemli eleştiriler aldık, bazı kesimlerce neden yollar yapılmıyor şeklinde konunun istismar edilmesine maruz kaldık, ancak geçmişte olduğu gibi alt yapının biri yapılınca yol yapıp bir diğeri için yapılan yolları tekrar kazmak istemedik, çünkü boşa gidecek her çalışmayı milli servet olarak görüyoruz. İlçemizin altyapısı tamamlanan mahallelerinde üstyapı çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayacağız. Vatandaşlarıma sabırları ve anlayışları için teşekkür ediyorum.’’dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.