ÇODAM ve ÜZYEÇDE iş birliği ile yürütülen atölye çalışmaları için ikinci dönem kayıtlar 2 Ocak’ta başlayacak

ÇODAM ve ÜZYEÇDE iş birliği ile yürütülen atölye çalışmaları için ikinci dönem kayıtlar 2 Ocak’ta başlayacak
Keçiören Belediyesi Çocuk Danışma Merkezi (ÇODAM) ve Üstün Zekalı ve Yetenekli Çocuklar Derneği (ÜZYEÇDE) iş birliği ile yürütülen atölye çalışmaları için ikinci dönem kayıtlar 2 Ocak’ta başlayacak.

Çocukların okul sonrası zamanlarını etkili ve verimli geçirmeyi amaçlayan atölye çalışmaları sayesinde çocuklar eğlenerek öğrenirken, farklı yeteneklerini de keşfediyorlar.

Çocukların gelişim özelliklerine göre atölyelere yönlendirme yapılırken Akıl Oyunları Atölyesinde çocuklar stratejik düşünme yönlerini geliştiriyor, Robotik Atölyesinde kodlamadan, 3D tasarıma, 3D basımdan ürün geliştirmeye ileri düzey bilgisayar kullanma becerileri kazanıyorlar. Tasarla Yap Oyna Atölyesinde ise çocuklar basit elektrik, elektronik, hidrolik ve mekanik oyuncak yaparak öğreniyorlar. Resim, müzik atölyeleri ile sanatsal, jimnastik, okçuluk ile spor becerilerini geliştirirken, farklı çalışmalar da yapma imkanı buluyorlar.

Özel Yetenek Atölyesi sayesinde proje bazlı çalışarak düşüncesini somutlaştırma imkanı bulurken, farklı yaş gruplarına göre yürütülen atölyelere, her dönemde bir kez aileler de katılıyor.

Keçiören’in çocukları mutlu ifadesini kullanan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, çocukların yaşadıkları olayları, edindikleri deneyim ve tecrübeleri oyunlaştırarak anlatan Oyun Masal Atölyesinin de yoğun ilgi gördüğüne vurgu yaparak, “Çocuk eğitimi ve çocuğun yetiştirilmesinde aileyi eğitimin en önemli parçası olarak görüyoruz. O nedenle aileyi de bu atölye çalışmalarına dahil ediyor, çocukların kişisel gelişimlerini yetenek, bilgi olarak destekliyoruz. Sanat, bilim, akıl, drama temelli atölyelerimizde alanında uzman eğitmenlerimiz çocuklarımızın mutlu bir çocukluk geçirmeleri noktasında renkli etkinlikler de gerçekleştiriyorlar.” İfadesini kullandı.​

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.