Ankara Büyükşehir Belediyesi, doğal afetler dışında da zarar gören vatandaşların yardımına koşuyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi, doğal afetler dışında da zarar gören vatandaşların yardımına koşuyor
ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ DOĞAL AFETLER KADAR ÇEŞİTLİ NEDENLERLE EVLERİ ZARAR GÖREN VATANDAŞLARA YENİDEN YUVA KURUYOR.

Kaymakamlık, İlçe Beledisi ve Hayırsever vatandaşların dışında Büyükşehir Belediyesi’nin olaydan sonra desteğini esirgemediğini söyleyen Pursaklar Saray Fatih Mahallesi Muhtarı Sedat Çaldıran,“Patlama ile binanın büyük kısmı tahrip oldu ve tüm mahalle sakinleri büyük telaş yaşadı. Olay sonrası 27 daireden 16 tanesi zarar gördü. Büyükşehir Belediyesi hasar gören binada vatandaşların ihtiyaç duyduğu her şeyle ilgilendi. Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Mustafa Tuna’ya ve emeği geçen tüm çalışanlara bina sakinleri adına çok teşekkür ediyorum”dedi.

BAŞKAN TUNA’YA ÖZEL TEŞEKKÜR

Patlamada evi zarar gören Hafize Akça ise Büyükşehir Belediyesi’nin bu desteğini hayatı boyunca unutmayacağını belirterek, duygularını şu sözlerle ifade etti:

“Bu olay bizi çok korkuttu. Olay esnasında evde değildik, bu sayede yara almadan kurtulduk ama evim yıkıldı. Eşyalarımın hepsi zarar gördü. Bu süreçte Büyükşehir Belediyesi acımızı paylaştı. Belediye Başkanımız Mustafa Tuna’ya yürekten teşekkür ediyorum.”

Bina sakinlerinden Hikmet Keskin de yaşadıklarını anlattı:

“Patlama anında can kaybımızın olmaması bizim en büyük tesellimiz. Bina kullanılamaz durumda. Pencerelerimizin takılmasından enkazların kaldırılmasına, çelik kapıların takılmasından temizlik işlerine kadar Büyükşehir Belediyesi mağduriyetimizi giderdi. Belediye Başkanımız Mustafa Tuna’ya teşekkür ederim.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.