Murat Ercan ilçede yaşayan engel tanımayan vatandaşlar ve aileleriyle bir araya geldi

Murat Ercan ilçede yaşayan engel tanımayan vatandaşlar ve aileleriyle bir araya geldi
“3 Aralık Dünya Engelliler Günü”nde Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ilçede yaşayan engel tanımayan vatandaşlar ve aileleriyle bir araya geldi.

Kültür Evi’nde düzenlenen programa Sincan Kaymakamı Abdullah Küçük, Sincan İşitme Engelliler İslam Federasyonu, Tüm Özürlüler ve Aileleri Sosyal Yardımlaşma Derneği, Ortopedik Özürlüler Derneği ile engel tanımayan vatandaşlar ve aileleri katıldı.

Program, Sincan Belediyesi işaret dili kursiyerlerinin işaret dili ile İstiklal Marşını okumalarıyla başladı. Ardından Müftülük Kuran Kursunun işitme engelli kursiyerleri işaret dili ile yemek duası yaptı. Özel eğitim grubu Umudun Kanatları ekibinin drama ve sema gösterisi de izleyenleri büyüledi.

Programın açılış konuşmasını yapan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan konuşmasında duyarlılık vurgusu yaptı. “Sadece 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde değil, her zaman yanınızda ve destekçiniz olduğumuzu bilmenizi istiyorum.” diye konuştu.

“ENGELSİZ SANAT”

Sincan Belediyesi Özel eğitim grubu Umudun Kanatları ekibinin resim, deri işlemesi ve takı tasarımına kadar pek çok dalda el emeği ürünleri de Kültür Çadırı'nda görücüye çıktı. Umudun Kanatları ekibini hiçbir zaman yalnız bırakmayan Başkan Ercan, sergiyi gezerek eserleri yakından inceledi, gösterdikleri başarıdan dolayı tebrik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.