Orman ve Su İşleri Eski Bakanı Veysel Eroğlu, Gümüşdere Ihlamur Vadisi'ne övgüler yağdırdı

Orman ve Su İşleri Eski Bakanı Veysel Eroğlu, Gümüşdere Ihlamur Vadisi'ne övgüler yağdırdı
Keçiören Belediyesi’nin ödüllü vizyon projesi Gümüşdere Ihlamur Vadisi'ni Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ile birlikte gezen Orman ve Su İşleri Eski Bakanı Veysel Eroğlu “Şahane olmuş, güzellikler diyarı Gümüşdere” ifadelerini kullandı.

"Bir doğaya dönüş projesi" olan Gümüşdere Ihlamur Vadisiyle, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden Kent Ekonomilerine Katkı dalında ödül alan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Bakan Eroğlu ile birlikte temel atma törenini de gerçekleştirdiklerini hatırlattı.

Ak, “Çubuk Çayı’nın Kamil Ocak Mahallesi Fruko yanından başlayarak Kalaba Mahallesi girişindeki Atatürk Botanik Parkı’nın bitimine kadar toplamda 3 bin 100 metrelik alanı kapsayan Gümüşdere Ihlamur Vadimizin temelini birlikte atmıştık. Bu projeye bizim kadar inanıp gerekli desteği verdiler, kendilerine çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu. Bakan Eroğlu da Gümüşdere Ihlamur Vadisi’nin yeni görünümü ile cennet gibi olduğuna vurgu yaparak, “Şahane bir yere dönüşmüş, çöplükten güzellikler diyarı Gümüşdere’ye…” ifadelerini kullanırken, vadide gezinti yapan vatandaşlara “eski halini biliyor musunuz?” “beğendiniz mi?” şeklinde sorular yöneltti. Vatandaşların tema vadiyi çok beğendiklerini ifade etmesinin ardından Eroğlu, “İyi ki bu projeye inanıp hayata geçirilmesini destekledik.” dedi.

İçerisinde peyzaj alanları, dinlenme alanları, sosyo-kültürel tesisler, spor alanları, bisiklet parkuru ve çocuk oyun alanlarını yer aldığı 5 etaplık vadiyi gezen Eroğlu ve Ak vatandaşlarla kısa süreli sohbet ettiler.​

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.