Ankara Büyükşehir Belediye'sinin “Mahallede Şenlik Var” panayırı 2 Temmuz Pazar gününe kadar Altınpark'ta devam edecek

Ankara Büyükşehir Belediye'sinin “Mahallede Şenlik Var” panayırı 2 Temmuz Pazar gününe kadar Altınpark'ta devam edecek
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN RAMAZAN AYI BOYUNCA ÇOCUKLAR İÇİN ALTINPARK’TA KURDUĞU “MAHALLEDE ŞENLİK VAR” PANAYIRI, BAŞKAN GÖKÇEK’İN TALİMATI ÜZERİNE 2 TEMMUZ PAZAR GÜNÜNE KADAR DEVAM EDECEK

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan ayı boyunca çocuklar için Altınpark’ta kurduğu“Mahallede Şenlik Var”panayırı, 2 Temmuz Pazar gününe kadar yine Altınpark’ta devam edecek. Panayır, Pazar gününden itibaren okullar açılana kadar, 2 koldan ilçeleri dolaşacak.

Büyükşehir Belediyesi, Ankaralı çocukları sıcak yaz aylarında eğlenceye doyurmak amacıyla her yıl“Mahallede Şenlik Var”panayırını düzenleyerek, geleneksel hale getirdi.

Bu Ramazan ayı süresince de anne ve babalar Büyükşehir Belediyesi’nin Altınpark’ta açtığı Kitap Fuarı ve Kutsal Emanetler Sergisi’ni gezerken, küçükler de“Mahallede Şenlik Var”panayırında ücretsiz olarak gece yarılarına kadar oyuncaklara binip doyasıya eğlendiler.

Ramazan Bayramı tatilinde de çocukların eğlence dünyasına büyük katkılar sağlayan“Mahallede Şenlik Var”panayırı, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in talimatı üzerine, 2 Temmuz Pazar gününe kadar uzatıldı. Panayır, okullar açılana kadar iki koldan ilçelerdeki çocukları eğlendirmeye devam edecek.

-LUNAPARK, YÜZ BOYAMA ETKİNLİKLERİ HEPSİ ŞENLİKTE

Yıllardır Ankaralı çocukları mutlu eden“Mahallede Şenlik Var”panayırında; oyun grupları, midilli atlar, trenler, akülü arabalar, şişme oyuncaklar, akrobasi gösterileri, mini go kart alanı gibi pek çok lunapark oyuncağı yer alıyor. Panayır alanında sahne gösterileri, yüz boyama etkinlikleri küçük konukları eğlence atmosferine taşıyor.

Çocuklara yönelik tiyatro gösterileri de büyük ilgi görüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.