Başkan GÖKÇEK; “Uluslar arası Büyük Ankara Festivali”nin final gecesinde tüm çalışanlara teşekkür etti

Başkan GÖKÇEK; “Uluslar arası Büyük Ankara Festivali”nin final gecesinde tüm çalışanlara teşekkür etti
ÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI GÖKÇEK, BÜYÜK ANKARAFESTİVALİ’NİN FİNAL GECESİNDE STANTLARI TEK TEK ZİYARETEDEREK, GÖSTERDİKLERİ BAŞARILI PERFORMANS İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ..

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen, “Uluslar arası Büyük Ankara Festivali”nin final gecesinde stantları ziyaret ederek, festivalde gösterdikleri başarılı performansları için çalışanlara teşekkür etti.

Atatürk Kültür Merkezi alanında 9 gün süren festivalde, Büyükşehir Belediyesi’ne ait birimleri, bağlı genel müdürlükler ve şirketlere ait çadırları tek tek gezen Başkan Gökçek, festival süresince tüm belediye çalışanlarının başarılı bir çalışma gerçekleştirdiğini söyledi.

Başkan Gökçek,“Çok güzel bir festivali daha geri de bıraktık.Güvenliğinden, temizliğine kadar birbirinden güzel aktivitelerle dolu dolu bir festivalde yüzbinlerce insanı burada ağırladık. Bunda hepinizin emeği, özverili çalışması var. Bunun için hepinizin emeğine teşekkür ederim”dedi.

Festival alandaki Büyükşehir Belediyesi’ne ait çadırları gecenin ilerleyen saatlerine kadar tek tek ziyaret eden Başkan Gökçek, festivalde görev alan personelle de sohbet ederek, fotoğraf çektirdi.

Birimlerin gezerken,“Makine İkmal Daire Başkanlığı”standında 1994 yılında ilk Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu zaman kullandığı aracın sergilendiğini gören Başkan Gökçek,uzun yıllar bu otomobili makam aracı olarak kullandığını söyledi.

Osmanlı Spor standın da 3 penaltının 2’sini gole çeviren Başkan Gökçek, büyük alkış alırken, sonrasında Ankaragücü ve EGOstandını ziyaret etti.

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’nda festival süresince, festivaliziyaret eden vatandaşların attığı ilmeklerle Selçuklu Yıldızlı içinde işlenen“Ankara Festivali 2017”yazılı halı ile yine vatandaşların yaptığı ağaç şeklindeki mozaik tablo, Başkan Gökçek’e hediye edildi.

ANFAÇadırında teleskop ile yıldızları inceleyen Başkan Gökçek, kendi maket fotoğrafı önünde de fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.

İlçe belediyelerine ait stantları da dolaşan Başkan Gökçek’in dolaşması çalışanların‘Büyük Başkan Gökçek’ tezahüratları altında sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.