Mehmet Ali Erbil'in Kızı Bu Sefer Sansürsüz Paylaştı! Dekoltesi Bomba Etkisi Yarattı! Mehmet Ali Erbil Ne Diyecek?

Mehmet Ali Erbil'in Kızı Bu Sefer Sansürsüz Paylaştı! Dekoltesi Bomba Etkisi Yarattı! Mehmet Ali Erbil Ne Diyecek?
Mehmet Ali Erbil’in güzel kızı Yasmin Erbil, sosyal medya paylaşımlarıyla beraber sık sık gündemde yer alarak adından söz ettirmeyi başarıyor. Uzun süredir dekolteli paylaşımlar yapan Yasmin Erbil, tüm dikkatleri üzerine çekiyordu. Hatta dün akşam yeniden sosyal medya hesabında dekolteli bir paylaşım yapan Yasmin Erbil, o paylaşımının ardından akıllara yeni bir konuyu getirdi. O fotoğrafa verilen tek tepki, “Mehmet Ali Erbil ne diyecek?” sorusu oldu.

Nergis Kumbasar ve Mehmet Ali Erbil’in kızı olan Yasmin Erbil, sosyal medya hesabını aktif kullanmaya başladığı günden bu yana magazin gündeminin en çok konuştuğu isimlerden birisi oldu. Geçtiğimiz haftalarda ünlü ismin annesi Nergis Kumbasar, kızının mesleki olarak oyunculuğu seçtiğini ve bu yönde bir ilerleme kaydedeceğini belirtmişti. Bu yüzden uzun süre gündemde yer alan Yasmin Erbil, dekolteli paylaşımıyla beraber yeniden gündeme düştü.

Güzelliği ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Yasmin Erbil, yine tüm dikkatleri üzerine çekti. Geçtiğimiz aylarda dekolteli bir elbise giyen Yasmin Erbil’in babası Mehmet Ali Erbil, o dekolteyi sansürlemiş ve gündemde uzun süre yer almıştı. Bu paylaşımın ardından herkes Yasmin Erbil’in dekolteli fotoğraflar attığını görmeye başlayınca akıllara direk Mehmet Ali Erbil gelmeye başladı.

Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil, son paylaşımıyla beraber gündemde büyük bir yankı uyandırdı. Dekolteli ve mini elbisesiyle paylaşım yapan Erbil, eski konuların gündeme gelmesine sebebiyet vererek akıllara, “Mehmet Ali Erbil ne diyecek?” sorusunu getirdi. O paylaşım sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer aldı.

Yasmin Erbil’den Cesur Paylaşım!

Sosyal medyanın güzel isimlerinden birisi olan Yasmin Erbil, son derece cesur bir paylaşım yaptı. O paylaşımla akıllara durgunluk veren ünlü isim gündemde büyük bir yankı uyandırdı. Fakat bir detay var ki Yasmin Erbil’in dekoltesini gören sosyal medya kullanıcılar, “Mehmet Ali Erbil kesin müdahale eder, demedi demeyin!” sözlerini dile getirdi.


Geçtiğimiz haftalarda yaptığı bir paylaşımda verdiği dekolteyi babası Mehmet Ali Erbil sansürlemiş ve bu olayın ardından Yasmin Erbil uzun süre gündemde yer almıştı. Şimdi ki paylaşımında ise yeni bir dekolte verdi. Bunun ardından tüm dikkatler Mehmet Ali Erbil’in tepkisine çevrildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.