Mehmet Ali Erbil’in Kızı Yasmin Erbil’den Önce ve Sonra ki Dekoltesi! Mehmet Ali Erbil Artık Son Noktaya Geldi! Cesaret, Fizik, Yangın…

Mehmet Ali Erbil’in Kızı Yasmin Erbil’den Önce ve Sonra ki Dekoltesi! Mehmet Ali Erbil Artık Son Noktaya Geldi! Cesaret, Fizik, Yangın…
Son zamanların Mehmet ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil’den dekolte üzerine dekolte geldi. Milyonları şok içerisinde bırakan görseller ise kısa sürede binlerce beğeni aldı. Dikkatleri üzerine çeken Yasmin Erbil, tek görselin içerisinde hem göğüs hem de kalça dekoltesi vererek şok etkisi yarattı. Bununla birlikte birçok kişi; “Mehmet Ali Erbil artık son noktada” yorumlarını yaptı. Yasmin Erbil’in güzelliğine ise “Cesaret, fizik, yangın” sözleri dile getirildi.

Kısa bir süre önce annesi Nergis Kumbasar ile birlikte Dubai tatiline çıkmış, hem bikinili hem de mayolu paylaşımlar yaparak akılları başlardan alan Yasmin Erbil, kısa sürede binlerce beğeni almıştı. Dubai tatilinden dönen güzel isim, daha sonra ise çalışmalara başlamıştı.

Temmuz sonunda, ekranlara gelecek yarışma programında babası Mehmet Ali Erbil’le birlikte yer alacak olan Yasmin Erbil, kısa bir süre önce anlaşma yapacaklarını duyurmuştu. Babası ve İbrahim Tatlıses’in yapımcısı olan isimle birlikte bir fotoğraf paylaşımı yapan Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil, milyonları şok içerisinde bıraktı. Kısa bir süre önce paylaşmış olduğu görseller ise yangıların sebebi oldu! İşte Yasmin Erbil’den gelen o paylaşım!

Yasmin Erbil, sıfır makyajlı halleriyle milyonları şok içerisinde bırakırken; mayolu bir paylaşım yaptı. Plaj eteğinin yırtmaçlı kısmından ise derin bir dekolte veren Yasmin Erbil, göğüs dekoltesiyle de büyüledi.

Sık sık cesur paylaşımlar yapan Yasmin Erbil, fiziğinin güzelliğini bir kez daha kanıtladı. Plaj eteğinin derin yırtmacından kalça dekoltesi veren Yasmin Erbil ise yakın arkadaşlarına açtığı yorumlarda binlerce “Alevli” yorum aldı. Hayran sayfaları Yasmin Erbil’in fotoğrafını paylaşarak; “Yasmin yine yakıyor ortalığı”, “Yasmin alma aklımızı başımızdan” gibi birçok yorum yapıldı.

Kısa sürede 13 bini aşkın beğeni alan Yasmin Erbil ise sosyal medyanın ise kısa sürede gündemi oldu. Sizler Yasmin Erbil’in paylaşımı hakkında neler düşünüyorsunuz?

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.