Müge Anlı'da Bir Aile Stüdyoda Yıkıldı, Anlı Bile Harap Oldu! Öğrenci, 60 yaşındaki ortaokul öğretmeni ile kaçtı... O Anlar Herkesi Ağlattı!

Müge Anlı'da Bir Aile Stüdyoda Yıkıldı, Anlı Bile Harap Oldu! Öğrenci, 60 yaşındaki ortaokul öğretmeni ile kaçtı... O Anlar Herkesi Ağlattı!
Müge Anlı ile Tatlı Sert'in dün ekranlara gelen canlı yayınında yaşananlar "artık pes" dedirtti. İzleyenler, yaşanan söz konusu olay karşısında oldukça duygusal anlar yaşarken, ailenin o esnadaki yıkılışı, Müge Anlı'nın bile sessiz kalıp harap olması herkesi şaşkına çevirdi. Kızlarının 60 yaşındaki öğretmeniyle yaşadıklarını öğrenen aile; resmen dilini yutmuşcasına sessiz kaldı.

Müge Anlı; yeni sezona başlamasıyla birlikte tekrardan Türkiye'de yaşanan olaylara ışık tutmaya devam ediyor. Dün yani 3 Eylül 2021 tarihinde ekranlara gelen bölümde de bir ailenin kızlarıyla ilgili korkusunu rahatlatmak amacıyla kızlarını araştıran Müge Anlı'nın, ortaya çıkan sonuç karşısında ağzı açık kaldı. Müge Anlı; resmen yıkılırken, kızın 60 yaşındaki öğretmeniyle yaşadıklarına kimse akıl, sır erdiremedi ve "neden?" Sorusunu sordu. 

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanında çok sayıda sosyal sorumluluk projesiyle de adından söz ettirmeyi başaran, hafta içi her gün reyting rekorları kırarak kendi alanında rakip tanımayan Müge Anlı ve oldukça başarılı ekibi, aydınlatmaya çalıştığı kayıp olaylarını ve faili meçhul cinayetleri ortaya çıkararak, aileleri rahatlatmaya devam ediyor.

Dün ekranlara gelen bölümde Müge Anlı'ya katılan bir aile 21 yaşındaki kızları Ülkü Kübra'yı aradıklarını söylediler.

21 yaşındaki kızın 60 yaşında olan orta okul öğretmeniyle birlikte evden kaçtığını söyleyen ailenin bu söyleminden sonra Anlı resmen dondu kaldı. İlk kez böyle görülen Anlı ailenin rahat rahat anlatmasından dolayı hayrete düşerken, kızın 4 gündür kimseye haber vermemesi herkesi endişelendirdi. Olayı ele alan Anlı...

Olayla ilgili detaylar herkesi şaşırttı! Dİğer sayfada!

Amasya'da yaşayan ve 21 yaşında olan Ülkü Kübra Türk bundan 4 gün önce ortadan kayboldu ve bir daha kendisinden haber alınamadı. Bu durum karşısına korkan Türk'ün ailesi Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurdu. Genç kızın bulunmasını istedi.

21 yaşındaki Kübra'dan tam 4 gündür haber alamayan ailesi, bir gün Kübra'dan "ben evlendim" mesajı aldı. Bu mesaj karşısında ne yapacaklarını şaşıran ve hayrete düşen aile; evlendiği insanın 60 yaşındaki ortaokul öğretmeni olduğunu farketti.

15 Yaşından Beri İlişki..

2013 yılından yani Kübra 15 yaşında olduğundan beri öğretmeniyle arasında ilişki olduğu öğrenilen ve 60 yaşındaki öğretmenin aynı zamanda Kübra'nın babasının ortaokul arkadaşı olduğu ortaya çıkan şahsın ablasının öğretmeni de olduğu öğrenildi. Müge Anlı düştüğü bu olayın içerisinde şok geçirirken, ailenin yıkılışı ise herkesi yasa soktu!

Müge Anlı'nın öğretmen olan annesi, Müge Anlı'ya ilettiği soruyla tüm gerçeklerin ortaya çıkmasını sağladı. Müge Anlı'nın annesi, 60 yaşındaki öğretmenin diğer öğrencilere olan tavrını sordu.

Sonrasında ise çok sayıda tanık canlı yayına bağlandı. Merve Canlı isimli bir kız, 60 yaşındaki öğretmenin kendisinin 6.sınıftaki öğretmeni olduğunu söyledi. Merve Canlı, öğretmenlerinin erkek öğrencilere çok kötü davrandığını, bir arkadaşını elleri ve ayaklarından kan gelene kadar dövdüğünü hatırladığını söyledi. Bunun aksine de kız öğrencilere dokunup, sarıldığını ve sürekli kız öğrencilerle gezdiğini ekledi. Tanıklar sadece bu isimle sınırlı kalmadı.

21 yaşındaki Türk'ün bir arkadaşı yayına bağlandı ve Kübra'nın 8. sınıftan itibaren öğretmeniyle bir ilişki içerisinde olduklarını, sürekli baskı uygulandığını, sosyal medyada fotoğraf dahi paylaşmasına izin vermediğini söylediğini dile getirdi. Ayrıca anlatılanlara göre; Ahmet Elmalı ve Ülkü Kübra Türk'ün bir dönem ayrıldıkları, sonrasında 60 yaşındaki adamın bir mektup yazdığını ve mektupta "sen aşkımıza sahip çıkmadın" diyerek genç kızı suçladığı da öğrenildi.

Son olarak da Ahmet Elmalı'nın eski öğrencilerinden birinin annesi yayına bağlandı. Velinin anlattığına göre 60 yaşındaki adam kız öğrencileri sürekli kucağına oturtuyor ve bacaklarını sıkıyormuş. Bir önceki görgü tanığına paralel olarak, erkek öğrencilere şiddet uyguladığı bu veli tarafından da dile getirildi.

Ülkü'nün ablası da; bunun bir pedofili olduğunu, bunun adının sevgi olmadığını söyledi ve kardeşlerinin her zaman kabülleri olduğunu ve eve dönmesini istediklerini anlattı.

Müge Anlı'nın Annesi O Soruyu Sorunca.... (Detaylar için diğer sayfaya geçiniz)

mugeanliiletatlisert.jpg

ulkukubra.jpg

1-xnu3-cover.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.