Kırmızı Oda'da Yeni Sezon İlk Bölümde Heyacanlı Sahneleriyle Başlıyor? İşte Kırmızı Oda'da İlk Bölüm Detayları

Kırmızı Oda'da Yeni Sezon İlk Bölümde Heyacanlı Sahneleriyle Başlıyor? İşte Kırmızı Oda'da İlk Bölüm Detayları
Kırmızı Oda, 2.sezona nihayet başlıyor. Yayınlandığı günden itibaren oldukça büyük övgü toplayan ve reyting rekorlarını kıra kıra, artık rekor bırakmayan başarılı dizi Kırmızı Oda, Gülseren Budayıcıoğlu'nun eserlerinden uyarlanmış en başarılı dizi olma unvanına sahip. 17 Eylül 2021 tarihinde Cuma günü ekranlara gelecek Kırmızı Oda dizisinde yaşanacaklar herkesi şaşkına çevirip, şoktan şoka sokacak. Peki, Kırmızı Oda 2. sezon 1. bölümde neler yaşanacak?

Kırmızı Oda çok başarılı bir sezonu geride bırakarak, daha başarılı 2.sezona hazırlıklarına devam ediyor. 17 Eylül tarihinde 2.sezon 1. bölümle birlikte ekranlara gelecek olan Kırmızı Oda dizisi çok iddialı bir şekilde gelecek. Cinlerin bastığı, 19 yaşındaki kız gizeminin olduğu, annesinin babasını öldürdüğü olayların ele alınacağı Kırmızı Oda 2.sezon 1. bölümün tüm detayları netleşti! 

Kırmızı Oda'nın ne zaman başlayacağıyla ilgili herkes tarafından oldukça büyük sorular soruluyordu. Kırmızı Oda'dan gelen açıklamayla birlikte 2.sezonun 17 Eylül Cuma tarihinde yayına başlayacağı bildirildi.

Yayınlanan fragmanda yaşananlar ise resmen kan dondurdu. Yepyeni öykülerle birlikte gelen Kırmızı Oda'da kan donduran olaylar yaşanacak! Peki, bu olaylar neler?

Fragmana ilk baktığımızda öncelikle Doktor Hanım'ın o özlü sözleri kendini gösteriyor:

"Hiçbir hastalık durup dururken gelmez insana, çoğu hastalık başta bizim sorunlarımızı çözmeye, bize yardımcı olmaya gelir ama sonra işler değişir..." sözleri dikkat çekiyor. Devamında yaşananlar ise son derece korkunç >> Fragman ve olaylar için diğer sayfaya geçiniz!

Kırmızı Oda'da en dikkat çeken sahne, küçük bir çocuğun akşam vakti sokakta oturduğu sahne olarak kendini gösteriyor. Kız otururken, 40 - 50'li yaşlarda bir adamın kıza doğru yaklaştığı görülüyor. Olayın tecavüz olup olmadığı bilinmezken yüksek ihtimalle tecavüz olabileceği düşünülüyor.

Kırmızı Oda 2.sezon 1. bölümde; cinli olaylara girileceği düşünülüyor. Tam anlamıyla detay verilmeyen fragmanda; ilk olarak 19 yaşındaki kız konusundan bahsediliyor. Acılı anne, "Doktor Hanım benim 19 yaşındaki kızım var. Kızım..." Diyor ve farklı sahneye geçiliyor.

Ardından kızı olduğu düşünülen genç kız sahneye giriyor. Genç kızın sorununun içine kapanık olduğundan dolayı psikolojik problemler yaşadığı tahmin edildi.

Hemen diğer sahnede önceki fotoğrafta bahsettiğimiz çocuk ara sahnesi gösterilirken; diğer sahnede ise "anladım ne olduğunu" diyen bir kadının olduğu görülüyor. "Neyi anladın?" Diyen doktor hanıma cinlerden bahseden kadının yaşadıkları herkesin kanını dondurdu!

En ufak sese ve ışığa duyarlı olan kadının perdeleri kapatışı ve camın çarpmasıyla irkilişi herkesi korkuturken sonradan sahneye giren "benim annem babamı öldürdü" diyen kadının ağlamaları herkesi ağlattı. 17 Eylül'de çok heyecan verici 2 saat izleyenleri bekliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.