Sincan Belediyesinden Öğrencilere Destek! Sosyal Destek Kartları Dağıtılmaya Başlandı!

Sincan Belediyesinden Öğrencilere Destek! Sosyal Destek Kartları Dağıtılmaya Başlandı!
Sincan Belediyesi, öğrencilerin okul heyecanına ortak oluyor. Yarım Elma Hayır Çarşısının kapılarını ihtiyaç sahibi öğrencilere açan Sincan Belediyesi giyim desteğinin ardından sosyal destek kartı aracılığıyla ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu. 2 Bin 500 öğrenciye destek sağlandı. İşte detaylar...

SİNCAN’DA SOSYAL DESTEK KARTI ÜZERİNDEN 2 BİN 500 ÖĞRENCİYE KIRTASİYE YARDIMI

Öğrenciler uzun bir aradan sonra yüz yüze eğitime başlama sevinci yaşıyor. Sincan Belediyesi de öğrencilerin heyecanına ortak olmaya devam ediyor. Sincan Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından maddi durumu yetersiz olan öğrencilere Yarım Elma Hayır Çarşısından giyim desteği verilmişti. Şimdi desosyal destek kartı aracılığıyla kırtasiye yardımında bulunuldu.

2 Bin 500 İhtiyaç Sahibi Öğrenciye Kırtasiye Desteği

Öğrenci sayısına bağlı olarak değişen oranlarda her bir haneye 500 TL’ye kadar kırtasiye yardımı yapıldı. Böylelikle 1075 hanede bulunan 2 bin 500ihtiyaç sahibi öğrenci okul çantası ve öğrencilerin gereksinimi olan defter, kalem, boya kalemleri ve çeşitli eğitim materyallerinin bulunduğu kırtasiye ihtiyaçlarını karşıladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.