Aldatmak Dizisi 1. Bölüm Full Kesintisiz İzle! 23 Eylül 2022 Aldatmak İlk Bölüm HD Tek Parça Youtube İzle!

Televizyon ekranlarında hızlı bir giriş yapan Aldatmak dizisi tüm izleyenlerde büyük merak uyandırdı. Büyük bir dramın yer aldığı dizinin ise ilk bölümü kafaları tamamen karıştırdı. Başarılı oyuncuların ve ilginç bir konunun ele alındığı Aldatmak dizisi 1. Bölüm yayınlandı mı? 2. Bölümde neler olacak? İşte merak edilen tüm detaylar…

Aldatmak Dizisi 1. Bölüm ATV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

2022 yılı dizi sezonunun açılması ile birlikte ekranlarda yer alan dizilerden biri de Aldatmak. ATV ekranlarında seyirci ile ilk kez buluşan dizi, milyonlarca izleyici tarafından beğenileri toplamayı başardı. Bu hafta start veren birçok dizi arasında yer alan Aldatmak dizisi işlenen konu ve kaliteli oyuncu kadrosu ile uzun süre yayında kalacağını belli ederken, dizinin ilk bölümü ile ilgili merak edilenler ise şu şekilde.

Vahide Perçin’in ana karakter Güzide Yenersoy’u canlandırdığı dizide işlenen konu da Güzide merkezli. Hakim olan ve mesleğindeki hakimiyetini ev halkı üzerinde de gösteren ancak ev bireyleri hakkında öğrendiği bir çok gerçek ile sarsılan Güzide’nin serüveni ise şu şekilde.

Aldatmak Dizisi 1. Bölümde Neler Oldu?

Mesleği Hakimlik olan Güzide, evli ve iki çocuk sahibidir. Eşi Tarık’da kendi bürosunda başarılı bir avukat, oğlu Ozan bir inşaat firmasında mühendis, kızı Oylum ise tıp fakültesinde öğrencidir. Dışardan bakıldığı zaman mükemmel bir düzen ve uyum içerisinde gözüken bu ailede ise Güzide mesleğindeki gibi ailesinde de asla taviz vermeyen sert kuralları olan ancak geri planda onları çok seven ve onlar için her şeyi yapabilecek birisidir.

Skin ve düzenli bir hayatı olduğu düşünülen Güzide’nin ise sarsılması aile bireyleri ile ilgili tek tek öğrendiği gerçekler olmuştur. Oğlu Ozan’ın başarısız iş hayatı ve kısa yoldan zengin olma hayalleri, kızı Oylum ile ilgili aklının almayacağı gerçekler ve en ağırı olarak ise eşi Tarık’ın onu 5 yıldır aldattığı ve başka bir ailesi olduğu gerçeğini öğrenmesi ile olacaktır. Tüm Aile bireylerinden gördüğü bu yıkıcı ihanetler ve yalanlar karşısında Güzide’nin yapacakları ise merak konusu.

Aldatmak Dizisi 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Yayınlandığı ilk bölümü ile seyircilerin dikkatini çekmeyi başaran Aldatmak dizisi haftanın en başarılı dizileri arasına girerken dizinin ilk bölümünü izleyenler için nefes kesen olaylar sonrasında ikinci bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığı merak konusu oluyor.

Güzide’nin sakin hayatının aldatılma ve çocuklarının hakkında bilmediği gerçekleri öğrenmesi ile alt üst olan dizide yaşananlar ise merak duygularını uyandırmaya devam ederken. Dizinin yayın günlerinde ekranlara ambargo koyacağına kesin gözü ile bakılıyor. ATV ekranlarında seyirciler ile buluşan dizi her Perşembe saat 20:00’da yayınlanacak. Dizinin ise ikinci bölümü ile ilgili detaylar merak konusu.

Sizler de konu ile ilgili görüş ve yorumlarınızı paylaşmayı unutmayınız.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.