Yürek Çıkmazı 15.Bölüm Full İzle! 7 Mart TRT 1 Yürek Çıkmazı Son Bölüm HD Tek Parça Youtube İzle! Yürek Çıkmazı 16. Bölüm Fragmanı İzle!

Yürek Çıkmazı Dizisi yeni bölümü ile TRT1 ekranlarında salı günleri oluyor. Yürek Çıkmazı Dizisi 15. bölüm full izleme linkine ve 16. bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz. İşte detaylar...

Yürek Çıkmazı Dizisi 15. Bölüm TRT1 İzle TIKLAYINIZ!

Ekranların en çok izlenen yapımları arasındaki yerini kısa süre içerisinde almış olan Yürek Çıkmazı dizisi, yeni bölümleri ile TRT1 ekranlarındaki yerini almaya devam ediyor. Yürek Çıkmazı dizisinin yeni bölüm fragmanı ise, şimdiden sosyal medyanın gündemine oturmuş bulunuyor! Peki, Yürek Çıkmazı dizisi 15. son bölümde neler oldu? Yürek Çıkmazı dizisi 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, detaylar…

Yürek Çıkmazı 15.Bölüm Özeti;

Yürek Çıkmazı 15. bölümde Ali Fuat, Halil'in Sefer tarafından tehdit edildiğini öğrenince Zeynep'e gerçek babası olduğunu itiraf etmek zorunda kalır. Ali Fuat, miras davasını bahane ederek kızına daha yakın olmayı planlamıştı ama şimdi Zeynep'in hayatı tehlikededir. Ertesi gün Ali Fuat davayı geri çeker ve Zeynep'i görevinden alır.

Bu yeni bilgiyle ne yapacağını bilemeyen Halil, Ali Fuat'a verdiği sözü yerine getirir ve Yürek Çıkmazı'na döner. Ancak hiçbir şey bıraktığı gibi değildir. Yusuf dedesinin kopyası olmuştur ve Seray dershaneye gitmediği için adeta eve kapatılmıştır. Halil'in yeniden başlamaktan başka çaresi yoktur. Yılmaz'ın planıyla eve davet edilen İlker, Birsen'e evlenme teklif eder.

Bu sırada tesadüfen Halil'in eve döndüğünü öğrenen Zeynep, kendisinden başka herkesin bildiği için kendini kandırılmış hisseder. Ali Fuat'ın barışma iddialarına rağmen davayı geri çektiğini öğrenince ikinci hayal kırıklığı yaşar. Ali Fuat'ın ani kararının ardındaki gerçek sebebi ortaya çıkarmak için Zeynep, Ali Fuat'ın evine sürpriz bir ziyarette bulunur.

Yürek Çıkmazı 15. Bölüm Fragmanı İzle

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.