Kırmızı Oda 2. Bölüm 2. Fragman İzle! Kırmızı Oda Yeni Bölümde Neler Var?

Kırmızı Oda 2. Bölüm 2. Fragman İzle! Kırmızı Oda Yeni Bölümde Neler Var? Kırmızı Oda Son Bölümünden Neler Oldu? Kırmızı Oda Konusu ve Oyuncu Kadrosu, işte tüm detaylar...

Kırmızı Oda 2. Bölüm 2. Fragman İzle! Kırmızı Oda Yeni Bölümde Neler Var? TV 8 ekranlarının dikkat çeken yeni yapımlarından Kırmızı Oda geçtiğimiz hafta yayınlanan ilk bölümü ile adeta izleyicileri ekran başına kilitledi. Başarılı oyuncu Binnur Kaya’nın başrolünde yer aldığı dizinin konusu ise Türkiye’de toplumsal bir yaraya dikkat çekiyor. Psikiyatri kliniği sahibi olarak karşımıza çıkan Binnur Kaya, kendisine başvuran hastalarının acılarla dolu hayat hikayelerine ışık tutuyor.

Gerçek hayat hikayelerinden esinlenerek senaryosu kaleme alınan dizi ilk bölümü ile izleyicileri yakalamayı başardı. Dizinin merakla beklenen 2’inci bölümüne ait detayların paylaşılmasının ardından izleyiciler yeni bölümde neler olacağını merak etmeye başladı. Başarılı oyuncu kadrosu ve dikkat çeken senaryosu ile Kırmızı Oda Cuma akşamı izleyicilerle buluşacak.

Kırmızı Oda Son Bölümünden Neler Oldu?

TV 8 ekranlarında 11 Eylül Cuma günü 20.00’de izleyici ile buluşacak Kırmızı Oda dizisinin 2. yeni bölümüne ait fragmanlar yayınlandı. İlk bölümü kaçıranlar ise son bölümde yaşananları merak etmeye başladılar.

Geçtiğimiz hafta ekrana gelen ilk bölümünde intiharın eşiğine gelen Meliha’nın kızı sayesinde kurutulmasının ardından hayatı boyunca yaşadığı acıları doktoruna anlatmasının ardından izleyiciler derin bir üzüntü yaşadı. Dertlerini konuşarak ve paylaşarak bir nebze de olsa rahatladı. Öte yandan Mehmet ve Nesrin ikilisinin yaşadıkları ilişkinin altında yatan travmalar ve paranoid bozukluğa sahip Mehmet’in eşine uyguladığı şiddet ekranlara taşındı.

Kırmızı Oda Konusu ve Oyuncu Kadrosu

Yeni bölüm fragmanlarının da yayınlanmasının ardından Kırmızı Oda dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu merak edilmeye başladı. Özellikle ilk bölümü ile büyük ilgi çeken dizi konusuyla da dikkat çekiyor. Dizinin yeni bölümü ise Cuma günü seyirci ile buluşacak.

Bir psikiyatri kliniğinde doktorlara başvuran hastaların hayatlarına gerçekçi bir bakış açısı ile ışık tutulacak dizide, Türkiye’nin gerçekleri kurgusal bir şekilde işlenecek. Kimi zaman acıların kimi zaman mutlulukların yer alacağı dizinin ilk bölümü ise izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı. Kırmızı Oda dizisi oyuncu kadrosu:

·        Binnur Kaya

·        Tülin Özen

·        Burak Sevinç

·        Meriç Aral

·        Halit Özgür Sarı

·        Gülçin Kültür Şahin

·        Sezin Bozacı

·        Baran Can Eraslan

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.