Zuhal Topal'la Sofrada 436. Bölüm İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 21 Eylül Puan Durumu

Zuhal Topal'la Sofrada 436. Bölüm İzle, Zuhal Topal'la Sofrada son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Zuhal Topal'la Sofrada makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Zuhal Topal'la Sofrada 436. Bölümü izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Zuhal Topal'la Sofrada son bölüm…

Zuhal Topal'la Sofrada 436. Bölüm İzle YouTube

Zuhal Topal'la Sofrada hafta içi hergün saat 16.00'da FOX Tv ekranlarında seyirci ile buluşmaya devam ediyor. Gelin ve kaynanaların yarıştığı program Zuhal Topal'ın eğlenceli sunumu ile izleyiciler tarafından ilgi ile takip ediliyor. Her hafta birbirinden renkli yarışmacıların büyük ödül için rekabet ettiği yarışma bugün saat 16.00'da FOX Tv ekranlarında.

Yarışmacıların 5 gün boyunca mutfaktaki marifetlerini göstererek puan kazandığı yarışmada en çok puanı toplayan yarışmacı 15 bin liralık büyük ödülün sahibi oluyor. Zuhal Topal'la sofrada programının yepyeni yarışmacıları bu haftada büyük ödül için kıyasıya rekabet ediyor.

Zuhal Topalla Sofrada Programında Günün Birincisi Kim Oacak?

Zuhal Topal'la sofrada 436. bölümde  yeni yarışmacıları ile izleyici ile buluşacak. Her hafta yeni yarışmacılar ile eğlenceli bir rekabeti izleyici ile buluşturan programda günün birincisi merak konusu. Haftanın yeni yarışmacıları final gününe kadar en çok puanı toplamak için kıyasıya bir mücadeleye girecek. Zuhal Topal'ın ve kaynanaların verdiği puanlar sayesinde ödüle ulaşmaya çalışan gelinlerin rekabeti hafta içi hergün FOX'ta.

Hafta içi hergün farklı bir yarışmacının yaptığı yemekler ile topladığı puanlar, haftanın son yayınında en çok puanı toplayan yarışmacıyı ödüle ulaştıracak. Haftanın ilk yayını olacak 436. bölümde günün en çok puan alacak yarışmacısının kim olacağı izleyicilerde heyecan yaratmaya devam ediyor.

Eğlenceli Fragman İle Yeni Yarışmacılar Merak Konusu Oldu?

Zuhal Topal'la Sofrada programının 436. bölümünün fragmanı izleyicilerde merak yarattı. Yeni yarışmacıları gördüğümüz fragman rekabetin yarattığı heyecan ve neşe dolu anlarla izleyiciyi meraklandırdı. Zuhal Topal'la Sofrada programı ile izleyiciler bugün yeni gelin kaynanalarla tanışacak ve eğlenceli dakikalara şahit olacaklar. Hafta içi hergün izleyicilere neşeli ve heyecanlı dakikalar yaratan program merak edilen yeni yarışmacıları ile FOX'ta.

Kazanmayı birbirinden çok isteyen renkli yarışmacılar ve Zuhal Topal'ın başarılı sunumu ile finale giden her gün heyecanın arttığı yarışmada günün puanlarını öğrenmek için haberimizi takip edebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.