22 Eylül 2020 MasterChef İzle! MasterChef Türkiye 61. Son Bölümde Neler Oldu?

Masterchef 22 Eylül Full tek parça izle, Masterchef 61. Bölüm izle! Sorguları son zamanların en çok araştırılan konuları olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Sizler için özel olarak Hazırladığımız Masterchef 61. Bölüm izle makalemizle birlikte Masterchef 22 Eylül tarihinde neler olduğunu net bir şekilde görebilirsiniz. Büyük bir heyecanla ve tüm hızıyla devam eden, ekranların reyting rekortmeni programı Masterchef ile ilgili video ve linkleri görmek için haberimizin devamına göz atabilirsiniz…

Masterchef 61. Bölüm İzle YouTube

Türkiye'nin sevilerek takip edilen lezzet yarışması MasterChef dün yeni haftaya başladı. Hafta içi hergün TV8 ekranlarında yayınlanan yarışma programı büyük ilgi ile takip ediliyor. MasterChef programında en iyi aşçı olmak için yarışan kalabalık kadro birbirinde farklı çeşitli yarışma ve karşılaşmalar ile kendilerini kanıtlamaya çalışıyor.

Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüri üyeliğini yaptığı MasterChef programında çeşitli lezzetler yaparak en iyi olduğunu göstermeye çalışan yarışmacılar, elenmemek için büyük bir rekabet içinde mücadele ediyor. En iyi yemek yapanı arayan zorlu yarışmada lezzetleri deneyen jüri MasterChef'ini seçecek.

MasterChef 21 Eylül Programında Neler Oldu?

MasterChef 21 eylül programı birden fazla rekabeti izleyici ile buluşturdu. Kırmızı ve mavi takım kaptanlarının belirlendiği yarışmada heyecan doruktaydı. Yeniden kurulacak takımlar için kaptanlık yarışmasında yapılan yemek içli köfte oldu. 45 dakika içinde en iyi içli köfteyi yapan yarışmacı mavi takımın kaptanı olarak seçildi. Öne çıkan yarışmacılar arasında jürinin mavi takım kaptanı seçimi Uğur oldu. Mavi takım kaptanı olan Uğur ile kırmzı takım kaptanı Emir sonrasında düelloda karşı karşıya geldi.

22 eylül programında neler olacağı izleyiciler tarafından merak ediliyor. Heyecan dolu geçen haftanın ilk programının ardından Türkiye'nin en zorlu yarışmasının bu akşamki bölümü heyecanla bekleniyor. Porfesyonel jüri üyeleri, kazanmak isteyen geniş yarışmacı kadrosu ile MasterChef'in yeni bölümü ilgi çekmeye devam ediyor.

MasterChef Düelloyu Kazanan İsim Kim Oldu?

MasterChef'in dün akşam yayınlanan bölümünde takım kaptanları seçildikten sonra yapılan düello büyük ilgi çekti. Takımlarını kuran Uğur ve Emir düelloda mıhlama yaptı. Şeflerin tadına baktığı mıhlama ile dokunulmazlık oyununa 5 dakika erken başlamak için hak kazanan isim ise Uğur oldu.

MasterChef rekabet dolu, heyecanlı ve zorlu bölümleri ile hafta içi her akşam TV8 ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Dünkü gelişmelerden sonra yeni lezzetler ve kazanan yarışmacılar için merak edilenler bugün saat 20.00'da TV8'de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.