Doya Doya Moda 23 Eylül Günün Birincisi Kim Oldu? Puan Durumu

Doya Doya Moda 53. Bölüm Full İzle, Doya Doya Moda son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Doya Doya Moda makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Doya Doya Moda 53. Bölümü izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Doya Doya Moda son bölüm…

Doya Doya Moda 53. Bölüm Full İzle

TV8 ekranların sevilen stil yarışması Doya Doya Moda'da rekabet kaldığı yerden devam ediyor. Hafta içi hergün saat 13.00'da ekrana gelen yarışmanın finalistlerinin kim olacağını merak eden seyirciler, programla beraber modaya dair bilgi sahibi oluyor.

Jüri üyeliğini Kemal Doğulu, Seray Sever, Uğurkan Erez ve Gülşah Saraçoğlu'nun  yaptığı programda 42 beden ve üstü 7 tane kadın yarışıyor. Moda konusunda kendini en iyi ifade ettiği iddiasını taşıyan yarışmacılar her hafta belli bir bütçe ile belirlenen konsepte en uygun kombini yapmak için koşturuyor. Geçen hafta elemenin yapılmadığı programda bu hafta elenecek isim merak ediliyor.

Doya Doya Moda 22 Eylül Gün Birincisi Kim Oldu?

Programda haftanın ikinci günü olan 22 eylülde en yüksek puanı alan Özde, şimdilik haftanın birinciliğini elinde tutuyor. Haftanın eleme gününe kadar aynı performansla ilerlemesi beklenen yarışmacı programda finalidt olarak kalmak için elinden geleni yapıyor.Doya Doya Moda programında geçen haftanın birincisi olup altın kolyeyi kazanan Rabia'nın bu hafta da aldığı puanlarla haftanın birincisi olmaya aday olduğu görülüyor. Haftanın ilk 2 gününde aldığı puanlarla göz dolduran başka bir favori yarışmacı ise Birben.

Programın favori yarışmacıları olmakla beraber bu isimlerin haftanın geriye kalan 3 gününde gösterecekleri performans da oldukça önemli. Haftanın birincisi olup altın kolyeyi kazanmaya çalışan yarışmacıların 22 eylül puan durumları şu şekilde oldu.

·         Nur İşlek: 12

·         Zeynep Topçu: 12

·         Birben Coşkun: 16

·         Rümeysa Buyuran: 11

·         Sabiha Küçükislamoğlu: 8

·         Rabia Ağca: 19

·         Özde Karacan: 20

Doya Doya Moda 23 Eylül Puanları

Doya Doya Moda programında kritik günlerden olan üçüncü gün programı bugün yayınlanacak. Favori adayların yeni konseptte ne kadar başarılı olacakları merak ediliyor. Doya Doya Moda programı tüm heyecanı ile hafta içi hergün TV8'de yayınlanmaya devam ediyor. 23 eylül haftanın üçüncü gün programı puan durumu henüz belli değil. 23 eylül puanları açıklandıktan sonra haberimizden ulaşabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.