23 Eylül MasterChef İzle! MasterChef Türkiye 62. Son Bölümde Neler Oldu?

Masterchef 23 Eylül Full tek parça izle, Masterchef 62. Bölüm izle! Sorguları son zamanların en çok araştırılan konuları olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Sizler için özel olarak Hazırladığımız Masterchef XX. Bölüm izle makalemizle birlikte Masterchef 23 Eylül tarihinde neler olduğunu net bir şekilde görebilirsiniz. Büyük bir heyecanla ve tüm hızıyla devam eden, ekranların reyting rekortmeni programı Masterchef ile ilgili video ve linkleri görmek için haberimizin devamına göz atabilirsiniz…

23 Eylül MasterChef İzle

Türkiye'nin en zorlu yemek yarışması MasterChef, TV8 ekranlarında tüm hızı ile devam ediyor. Türkiye'nin en yetenekli aşçısı olmaya çalışan yarışmacılar her akşam yayınlanan programda çeşit çeşit yemek ve tatlıları en iyi şekilde hazırlamaya çabalıyor. Jürilerin tadımını yaparak yarışmacıları değerlendirdiği MasterChef, geniş hayran kitlesini ekrana çekmeye devam ediyor.

Jüri üyeliğini Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın yaptığı MasterChef Türkiye her geçen gün finale yaklaşıyor. Yavaş yavaş elemelerin başladığı programda bu sezon MasterChef kazananının kim olacağı büyük merak konusu olmaya devam ediyor.

22 Eylül  Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?

22 eylül programında MasterChef'te "salaş balıkçı" olarak tanımlanan menü ile dokunulmazlık oyunu oynandı. Dokunulmazlık oyunu için Uğur, kaptanı olduğu  mavi takıma önceki bölümde 5 dakika süre avantajı kazandırmıştı. Dokunulmazlık oyununda 5 dakika daha az süre ile 5 çeşit yemek yapan kırmızı takım oyunu kaybetti.

Dokunulmazlık oyununda hazırlanan 5 çeşit yemeğin tadımını yapan şefler oy birliği ile mavi takımı seçti.  Yapılan yemeklerden kırlangıç çorbası, levrek marin, istavrit tava ve fırında helvada mavi takım daha başarılı bulunurken, uskumru pilakide kırmızı takım başarılı bulundu.

MasterChef'te Haftanın Eleme Adayları Kim Oldu?

MasterChef Türkiye programında dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı takım içinde bireysel dokunulmazlık yarışması yapıldı. Şeflerin kararı ile yapılan gizli orman ymeğinde tabağı en iyi olan Emir bireysel dokunulmazlık kazandı. Programda "gizli orman" yemeğinin Danilo Zanna'nın özel tarifi olduğu da belirtildi.

Bireysel dokunulmazlık kazanan Emir, kırmızı takımdaki arkadaşı Özgül'ü eleme adayı gösterdi. Özgül ile beraber diğer eleme adayı ise Esra oldu. Eleme adaylarının belirlendiği dün akşamki yayında, program heyecanlı olduğu kadar da eğlenceli geçti. İzleyiciye dünya mutfağı hakkında da çeşitli bilgiler veren MasterChef yarışmacıları zorlarken jüriyi ve seyirciyi de eğlendirmeye devam etti. MasterChef Türkiye merak edilen yepyeni bölümü ile bu akşam saat 20.00'da TV8 ekranlarında seyircisi ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.