25 Eylül MasterChef İzle! MasterChef Türkiye 64. Son Bölümde Neler Oldu?

Masterchef 25 Eylül Full tek parça izle, Masterchef 64. Bölüm izle! Sorguları son zamanların en çok araştırılan konuları olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Sizler için özel olarak Hazırladığımız Masterchef 64. Bölüm izle makalemizle birlikte Masterchef 25 Eylül tarihinde neler olduğunu net bir şekilde görebilirsiniz. Büyük bir heyecanla ve tüm hızıyla devam eden, ekranların reyting rekortmeni programı Masterchef ile ilgili video ve linkleri görmek için haberimizin devamına göz atabilirsiniz…

Masterchef Türkiye 64. Bölüm Full İzle YouTube

Türkiye'nin en iyi şefi olmak için her bölümde zorlu yemek, sunum ve tabaklarla test edilen 16 yarışmacının mücadelesi TV8 ekranlarında her akşam yayınlanmya devam ediyor. Dünyanın en zorlu yarışması MasterChef'te her akşam yeni lezzetler şeflerin tadımına sunuluyor. En lezzetli ve doğru tarifleri yapmaya çalışan adaylar, elenmemek için tüm güçleriyle rekabet ediyorlar. 16 yarışmacının mavi ve kırmızı iki takıma bölünerek gösterdikleri performanslar güçlü jüri üyerleri tarafından test edliyor.

Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın jüri üyeliği yaptığı yarışmada, her hafta oynanan dokunulmazlık oyunları ile eleme adayları belli oluyor. Dokunulmazlık yarışmasını kaybeden adayların yarışmada kalmak için kendi aralarındaki rekabetleri seyirci taarfından büyük bir ilgi ile takip ediliyor. MasterChef Türkiye hafta içi her akşam yepyeni yarışma ve lezzetlerle seyirci karşısına çıkıyor.

MasterChef 24 Eylül Programında Neler Oldu?

MasterChef Türkiye'de dün akşam yayınlanan 24 eylül programında yin edokunulmazlık oyunu oynandı. Son oynanan dokunulmazlık oyununda Esra ve Özgül eleme adayı olarak belirlenmişti. Dün akşam oynanan bireysel dokunulmazlık oyununda ise eleme adayları Eray ile Ayyüce oldu.

MasterChef Türkiye'de dün akşam mavi ve kırmızı takım yaptıkları birbirinden zor yemekler ile dokunulmazlık yarışması yaptılar. Geçen haftada olduğu gibi mavi takım dokunulmazlık oyununu kazandı. Dokunulmazlığı kaybeden kırmızı takım kendi arasından bireysel dokunulmazlık yarışması yaptı. Bireysel dokunulmazlık için yapılan yarışma sonucu oy birliği ile Eray ve Ayyüce eleme adayı oldu.

MasterChef 25 Eylül Tanıtımı

MasterChef Türkiye yarışmasında dün ikinci kez dokunulmazlık yarışmasını kaybeden kırmızı takımın ne yapacağı merak ediliyor. Bireysel dokunulmazlıkta eleme adayı gösterilen kaptan Eray'ın yarışmada kalıp kalamayacağı da bir başka merak edilen konu. MasterChef Türkiye'nin yayaınlanan 25. bölüm tanıtımı izleyicileri şaşırttı. Yarışmacıların basketbol sahasında oynadıkları oyun bu akşam yayınlanacak bölüm hakkında ipucu vermedi. MasterChef Türkye heyecan dolu yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00'da TV8 ekranlarında izleyici karşısına çıkacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.