Gelinim Mutfakta 540. Bölüm İzle! Gelinim Mutfakta 25 Eylül Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Birçok seyirciyi ekranlara kilitleyen Gelinim Mutfakta yarışmasında her gün belirlenen bir yemek yarışmacılar tarafından yapılmaktadır. Hafta sonunda ise çeyrek altın o hafta içerisinde en çok puan alan yarışmacıya verilmektedir. Gelin ve kaynanaların yer aldığı yarışmanın keyfini çıkarmak istiyorsanız aşağıda yer alan kısıma Gelinim Mutfakta 540. Bölüm izle kısmından ulaşabilir ve reklamsız izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Gelinim Mutfakta 540. Bölüm İzle

Kanal D ekranlarının sevilen gündüz kuşağı programı Gelinim Mutfakta programında heyecan dorukta. 21-25 eylül haftasında bilezikleri kazanacak isim merak ediliyor. Hafta içi hergün Onur Büyüktopçu'nun eğlenceli sunumu ile ekranlara gelen yarışmada heyecan gitgide artıyor.

Gelinlerinn mjtfaktaki hünerleri ile büyük ödülü kazanmaya çalıştıkları programda kaynanalar gelinlerinin tabaklarını bilmeden puanlama yapıyor. Onur Büyüktopçu'nun da puan verdiği yarışmada günün birincisi olan gelin çeyrek altın kazanırken, hafta boyunca en çok puanı toplayan gelin ise altın bileziklerin sahibi oluyor. Gelinim Mutfakta haftanın son programı ile bugün 13.15'te Kanal D ekranlarında seyirci ile buluşacak.

Gelinim Mutfakta 21-25 Eylül Haftasında Eleme Postasına Kim Düşecek?

Gelinim Mutfakta yarışmasında heyecanlı geçen 21-25 eylül haftasında eleme potasına düşecek gelinin kim olacağı merak ediliyor. Geçen hafta altın bilzikleri kazanan isim olan İlayda bu hafta eleme postasına düşmeye en yakın aday. Hafta boyunca en yüksek puanları alarak çeyrek altınları toplayan Zeynep, bileziklerin sahibi olmak için tüm gücüyle rekabet ediyor. 21-25 eylül haftası eleme potasına düşen isim ve altın blezikleri kazanan isim merak ediliyor.

Hafta boyunca en yüksek puanları alan Zeynep, dün yayınlanan 24 eylül programında 10 puan ile günün sonuncusu olarak izleyiciyi şaşırttı. Eleme postasına en yakın isim olan İlayda ise aldığı 15 puan ile durumu toplamış gözüküyor. Kötü bir hafta geçiren yarışmacı Ayşe 19 puan ile 24 eylül perşembe gününün birincisi oldu ve çeyrek altını kazandı. Bugün yayınlanacak olan bölüm ile haftananın kazananı belli olacak.

Gelinim Mutfakta 21-25 Eylül Birincisi Kim?

Gelinim Mutfakta yarışmasında dün alınan puanlarla dengeler değişti. Genel puan durumları arasında çok yüksek fark olmayan yarışmacılar için heyecan artıyor. Gelinim Mutfakta yarışması 21-25 eylül haftası son puan durumu şu şekilde.

·         ilayda: 62

·         Zeynep: 74

·         Ayşe: 59

·         Sinem: 51

Haftanın ilk 4 günü alınan puanların toplamına bakılırsa eleme potasına en yakın isim Sinem. Bilezikleri kazanmaya ve birinci olmaya en yakın isim ise Zeynep. Programın bugün yayınlanacak bölümünde alınacak puanlarla dengelerin değişmesi bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.