Sefirin Kızı 21. Bölüm Full İzle Star TV! 28 Eylül Sefirin Kızı 21. Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Sefirin Kızı 21. Bölüm tek parça HD izle araştırması yapan kullanıcılar, Star TV’nin en güzel dizisi olan Sefirin Kızı ile ilgili tüm detayları merak ediyor. Ayrıca Sefirin Kızı 21. Bölüm fragmanı da araştırılanlar arasında yer alıyor. Sefirin Kızı 21. Bölüm izle, makalemizle birlikte Sefirin Kızı son bölüm izle seçeneğini sizlere sunuyor ve diziyi takip etmekten geri kalmamanızı sağlıyoruz. İşte milyonlarca kişinin severek izlediği, birçok hayranı bulunan Sefirin Kızı 21. Bölüm…

Sefirin Kızı 21. Bölüm Full İzle Youtube

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Sefirin kızı heyecan dolu yeni bölümleri ile her hafta seyircisi ile buluşmaya devam ediyor. Destansı bir aşk hikayesini anlatan dizide her bölüm yaşanacaklar merakla bekleniyor. Pazartesi akşamları yayınlanan dizide aşk ve dostluk arasındaki çelişkiler ve intikam her bölüm iç içe geçiyor.

Başrollerini Neslihan Atagül ve Engin Akyürek'in oynadığı dizide heyecan her bölüm artıyor. Nare'nin Melek'i alıp gitmek istemesi üzerine gelişen yeni bölümlerde olaylar çığrından çıkıyor. Yalanlar ve sırlarla dolu ilişkilerin sardığı aşk üçgeninde neler olacağı merak ediliyor. Sefirin kızı heyecan dolu yepyeni bölümleri ile her hafta pazartesi akşamları saat 20.00'da Star TV'de seyircisi ile buluşuyor.

Sefirin Kızı 20. Bölümde Neler Oldu?

Sefirin kızı dizisinin geçen hafta yayınlanan 20. bölümünde heyecan ve hüzün zirvdeydi. Gediz'in Nare'yi konaktan çıkarması ile Sancar Efe delirir. Çok sinirlenen Sancar Efe tüm Muğla'da ikisini aramaya başlar. Bu sırada Melek'te halasıyla beraberdir. Nare'yi konaktan çıkaran Gediz sonunda aşkını itiraf eder. Gediz'in aşkını itiraf etmesi karşısında Nare perişan olur. Bu aşkı kimse bilsin istemez. Yakında Melek'i de alıp gidecek olan Nare Sancar'ın bunu öğrenmemesini ister. Ancak Gediz Sancar'a söylemeye kararlıdır.

Sancar, Nare ile Gediz'i ararken, Menekşe ise ittifak kurduğu Akın ile yeni bir plan yapmaya başlar. Melek üzerinden kurulan bu planın sonunda Menekşe'nin kazanıp kazanamayacağı belli değildir. Yahya ile Sancar ise Kahraman'ın yalanını ortaya çıkarmak için oyunlarına devam ederler.

Sefirin Kızı 21. Bölüm Fragmanı

Sefirin kızı dizisinin 20. bölümünde yaşananlardan sonra, yeni bölüm fragmanı heyecanla beklenmeye başladı. Merakla beklenen 21. bölüm fragmanında heyecan yine doruktaydı. Nare ile Sancar arasındaki gerilim giderek artmaya devam eder. Melek'in velayetini kimin alacağı merak konusudur. Nare biran önce Melek'i alıp gitmek isterken, Sancar'ın onları bırakmaya niyeti yoktur.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.