Zuhal Topal'la Sofrada 442. Bölüm İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 29 Eylül Puan Durumu?

Ekranların sevilen yarışmacısı Zuhal Topal bu hafta yine farklı bir ilde! 15.000 TL ödüle sahip olmak için her hafta birbirinden farklı yarışmacı kıyasıya yarışıyor. Sizlerde Zuhal Topal 442. Bölüm izle seçeneği ile kesintisiz bir şekilde yeni bölümü izleyebilirsiniz. Son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yapmanız gereken belli! Zuhal Topal son bölüm izle linki ile yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Zuhal Topal'la Sofrada 442. Bölüm Full İzle Youtube

FOX TV ekranlarının sevilen gündüz kuşağı programı hafta içi her gün eğlenceli bölümleri ile yayınlanmaya devam ediyor. Sevilen programda yarışan gelin ve kaynanaların rekabet dolu atışmaları eğlenceli anları ekrana taşıyor. Büyük ödülü almak için gelinler hem rekabet ediyor hem de eğleniyor. Zuhal Topal'la Sofrada yeni yarışmacı ve lezzetli menüleri ile saat 16.00'da FOX TV ekranlarında oluyor.

Zuhal Topal'ın eğlenceli sunumu ile gündüz kuşağının en çok izlenen yapımlarından olan Zuhal Topal'la Sofrada programında 15 bin liralık büyük ödül için gelinler mutfak marifetlerini gösterirken kaynanalar da verdikleri puanlar ile kazanmaya çalışıyor. Zuhal Topal'ın da puan verdiği yarışmada, her hafta yarışan 5 gelin ve kaynana takımından biri ödülü kazanıyor. Her gün farklı bir gelinin yarıştığı programda en yüksek puanı almaya çalışan gelinlerin rekabeti eğlenceli dakikalar yaratıyor.

Zuhal Topal'la Sofrada 28 Eylül Birincisi Kim?

Zuhal Topal'la Sofrada dün yayınlanan 28 Eylül programı ile yeni haftaya başladı. 29 Eylül-2 Ekim haftasının birincisi olmak için yarışan ilk gelin ise Arzugül Kara Koçyiğit oldu. Haftanın ilk yarışmacısı Arzugül Kara Koçyiğit hazırladığı geniş menüsü ile kaynanalardan ve Zuhal Topal'dan yüksek puanlar almaya çalıştı. Arzugül Kara Koçyiğit kremalı mantar çorbası, karides güveç, vişne soslu bonfile, roka salatası ve muhallebi içeren menüsü ile mutfaktaki marifetlerini gösterdi. Haftanın ilk yarışmacısı iddialı menüsü ile toplam 28 puan aldı. Arzugül Kara Koçyiğit'in haftanın birincisi olmak için 28 puanın yeterli olup olmayacağı önümüzdeki günlerde, diğer yarışmacıların performansları ile belli olacak.

Zuhal Topal'la Sofrada 29 Eylül Programı

Zuhal Topal'la sofrada dünkü bölümde 28 puan alan Arzugül Kara Koçyiğit'ten sonra haftanın ikinci yarışmacısı Çiğdem Tat olacak. Haftanın ikinci yarışmacısı Çiğdem Tat'ın menüsü ve puanları henüz açıklanmadı. Zuhal Topal'la Sofrada 29 Eylül puanı açıklandıktan  sonra haberimizde bulabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.