Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 30 Eylül Canlı İzle! Demet ve Alişan ile Sabah Sabah Full İzle…

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 30 Eylül canlı izle, Demet ve Alişan ile Sabah Sabah son bölüm izle araştırmalarını yapan kişiler, ekranların en sevilen programlarından Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’a ulaşmak istiyor. Haberimiz üzerinde gerek canlı yayın linklerine, gerekse program videolarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 30 Eylül canlı izle

Sabahların kıpır kıpır, eğlenceli ve bol kahkahalı programı Demet Ve Alişan İle Sbaha sbah hafta içi hergün Star TV ekranlarında olmaya devam ediyor. Zengin içeriği ve renkli konukları ile seyirciye keyifli dakikalar yaşatan programı dobra açıklamaları ile Demet Akalın ve neşeli tarzı ile Alişan sunuyor. Eski arkadaş olan ikilinin uyumu çok seviliyor.

Demet Ve Alişan İle Sabah Sabah programında müzik, magazin gündemleri, astroloji, yeni lezzetler ve sağlık gibi birçok konu konuşuluyor. Her sabah 09.45'te ekranlarda olan program zengin içeriği ile hem eğlendiriyor hem de bilgilendiriyor. Seyircilere bilgi dolu, kıpır kıpır sabahlar yaşatan program büyük ilgi ile takip ediliyor.

Demet Ve Alişan İle Sabah Sabah 29 Eylülde Neler Oldu?

Demet Ve Alişan İle Sabah Sabah programında dün Güllü şarkıları ile seyirciye müzik ziyafeti yaşattı. Sevilen sanatçı güzel sesi ile sabaha keyif kattı. İlişki koçu Adil Yıldırım'ın da konuk olduğu dünkü programda birçok ilişki çeşidine dair bilgiler aktarıldı. İlişkiler hakkında yapılan sohbetler de stüdyoda keyifli görüntüler ortaya çıkardı.

Demet Ve Alişan İle Sabah Sabah Programı 30 Eylül Konukları Kim?

Demet Ve Alişan yepyeni konu ve konukları ile de bugün saat 09.45'te seyircisi ile buluşacak. Gündüz kuşağının sevilen programında bugün konuk olacak isimler ise usta sanatçı Gökhan Güney ve şarkıcı Hatice. Her gün olduğu gibi bugünde programda güzel şarkıcı Hatice'nin sesi ile müzik şöleni yaşanacak. Dr. Fevzi Özgönül'ün de katılacağı 30 eylül programında sağlık konusunda da çeşitli sohbetler edilecek. Birbirinden renkli konukların olduğu program bugün Star TV'de.

Demet Ve Alişan İle Sabah Sabah programında bugün yine müzik, sağlık, magazin konularında yapılacak eğlenceli ve bilgilendirici sohbetler olacak. Global Medya'nın yapımcılığını üstlendiği Demet ve Alişan İle Sabah Sabah saat 09.45'te Star TV ekranlarında coşku dolu yeni konuk ve sohbetleri ile izleyicisi ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.