Gelinim Mutfakta 30 Eylül Günün Birincisi Kim Oldu? Gelinim Mutfakta 543. Bölüm Puan Durumu

Birçok seyirciyi ekranlara kilitleyen Gelinim Mutfakta yarışmasında her gün belirlenen bir yemek yarışmacılar tarafından yapılmaktadır. Hafta sonunda ise çeyrek altın o hafta içerisinde en çok puan alan yarışmacıya verilmektedir. Gelin ve kaynanaların yer aldığı yarışmanın keyfini çıkarmak istiyorsanız aşağıda yer alan kısma Gelinim Mutfakta 543. Bölüm izle kısmından ulaşabilir ve reklamsız izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Gelinim Mutfakta 543. Bölüm Full İzle Youtube

Kanal D ekranlarının sevilen sabah kuşağı programı Gelinim Mutfakta rekabet dolu yeni bölümleri ile hafta içi her gün yayınlanıyor. Onur Büyüktopçu'nun başarılı sunumu ile ekranlara gelen yarışmada heyecan hiç bitmiyor. Gelinlerin mutfaktaki hünerlerini gösterdiği yarışmada, kaynanaların tatlı atışmaları eğlenceli dakikalar yaratıyor.

Gelinim Mutfakta yarışmasında gelin ve kaynanalardan oluşan takımlar günün ve haftanın birincisi olup, ödülleri kapmak için kıyasıya rekabet ediyor. Gelinlerin mutfakta en iyi yemeği yapmaya çalıştığı yarışmada, kaynanalar ise gelinlerinin tabağını bilmeden puanlama yapıyor. Gelinlerinin tabağını bulmaya çalışan kaynanalar, kendi takımlarını birinci yapmaya çalışıyorlar. Eğlenceli yarışma programı hafta içi her gün saat 13.15'te Kanal D ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor.

Gelinim Mutfakta 29 Eylül Programında Günün Birincisi Kim Oldu?

Gelinim Mutfakta yarışmasında dün haftanın ikinci yemeği yapıldı. Haftanın ilk günü Ayşe birinci olurken, Zeynep ise sonuncu olmuştu. Dün alınan puanlar ile dengeler yeniden değişti. Haftanın ikinci gününde 18 puan alan Zeynep, günü birincilikle kapatırken, yarışmaya yeni katılan gelim Ümran ise 14 puan ile son sırada yer aldı. İlk iki günün toplam puanlarına bakılırsa, haftanın birincisi olup bilezikleri almaya en yakın aday Ayşe. Eleme postasına en yakın olan isim ise geçen haftanın birincisi olan Zeynep.

Gelinim Mutfakta yarışmasında her gün alınan puanlar dengeleri değiştirirken, bu hafta elenecek isim seyirciler tarafından merak ediliyor. Bu hafta yarışmaya yeni katılan Ümran oldukça iyi bir performans sergiliyor. Ayşe haftanın birincisi olmak için tüm gücüyle çabalarken, geçen haftanın birincisi olan Zeynep'in inişli çıkışlı puanları ise şaşkınlık yaratıyor.

Gelinim Mutfakta 30 Eylül Programı

Gelinim Mutfakta yarışmasında bu haftanın 3. günü olan 30 eylül programında gelinler en iyi içli köfteyi yapmak için yarışacak. İçli köfteler ile en yüksek puanı alan yarışmacı henüz belli değil. Gelinim Mutfakta yarışmasının 30 eylül puanları açıklandığında haberimizden ulaşabilirsiniz.

Hafta içi her gün yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışması rekabet dolu yeni bölümü ile bugün de seyircisi ile buluşacak. Gelinim Mutfakta saat 13.15'te Kanal D ekranlarında.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.