Doya Doya Moda 1 Ekim Günün Birincisi Kim Oldu? Doya Doya Moda 59. Bölüm Puan Durumu

Herkesin severek izlediği yarışma olan Doya Doya Moda yarışması bizleri şaşırtmaya devam ediyor. Elenen yarışmacıların hayallerine veda ettiği bu yarışma herkesin en çok izlediği reyting rekortmeni bir yarışma! Sizlerde son yayınlanan bölümlere ulaşmak için aşağı bıraktığımız linke ya da videoya tıklamanız yeterli olacaktır. Sadece son bölüm değil aynı zamanda izlemek istediğiniz bölümleri de sizlere reklamsız olarak sunuyoruz.

Doya Doya Moda 59. Bölüm Full İzle Youtube

Doya Doya Moda yarışması ikinci sezonu ile ekranlarda yayınlanmaya devam ediyor. TV8 ekranlarının sevilen moda programı, her bölüm farklı konseptleri ile seyircinin ilgisini çekmeyi başarıyor. Doya Doya Moda yarışmasının hem eğlenceli hem de öğretici konsepti izleyiciyi ekran başına kilitliyor. Yayınlanan her bölümünde heyecanın zirvede olduğu yarışma programı hafta içi her gün saat 14.00'da TV8 ekranlarında yayınlanıyor.

Doya Doya Moda programının jüri üyesi koltuğunda Seray Sever, Uğurkan Erez, Gülşah Saraçoğlu ve Kemal Doğulu gibi alanlarında profesyonel isimler oturuyor. 7 büyük beden kadının jüriden en iyi puanları almak için yarıştığı programda her gün için farklı konsept belirleniyor. Günün konseptine en uygun ve en tarz kombini yapmaya çalışan yarışmacılar, büyük ödül için kıyasıya mücadele ediyor. Yarışmanın finaline kalan 3 ismin büyük ödüller kazanacağı Doya Doya Moda yarışmasında her hafta eleme heyecanı yaşanıyor.

Doya Doya Moda 30 Eylül Puan Durumu Nedir?

Doya Doya Moda yarışmasının dün yayınlanan bölümünde yine heyecan doruktaydı. Belirlenen konsepte en uygun ve en iyi kombini yapan Sabiha, jüriden 14 puan alarak günün birincisi olmayı başardı. Sabiha'yı 13 puanla Özde ve 12 puanla Birben takip etti. Doya Doya Moda yarışmasının favori isimleri arasındaki yakın puanlar dikkat çekti. Haftanın finali yaklaşırken rekabetin yükseldiği yarışmada, adaylar tüm güçleri ile mücadele etmeye devam ediyor. Doya Doya Moda Yarışmasında dün elenen Nur İşlek yerine yarışmaya gelen Aslı 10 puan alarak Zeynep, Rabia ve Rümeysa'yı arkasında bıraktı. Yarışmaya yeni katılan Aslı'nın performansı dikkat çekti.

Doya Doya Moda yarışmasında haftanın finali yaklaşırken, alınan her puan yarışmacılar için çok önemli. Yarışmacılar arasındaki yakın puan durumu bu hafta altın bilezik ve kolyeyi kimin kazanacağı sorusunu merak ettiriyor.

Doya Doya Moda 1 Ekim Günün Birincisi Belli Mi?

Doya Doya Moda yarışmasında 1 ekim programının puan durumu henüz belli değil. Bugün alınacak puanlar ile haftanın finaline bir gün daha yaklaşacak olan yarışmacıların hazırlayacakları kombinler merak ediliyor. Doya Doya Moda heyecan ve rekabet dolu bölümü ile bugün 14.00'da TV8 ekranlarında olacak. Program yayınlandıktan sonra 1 ekim puanlarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.