MasterChef Tek Parça 1 Ekim 2020 TV8 Canlı izle! Masterchef Türkiye 68. Bölüm Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?

Masterchef 1 Ekim Full tek parça izle, Masterchef 68. Bölüm izle! Sorguları son zamanların en çok araştırılan konuları olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Sizler için özel olarak Hazırladığımız Masterchef 68. Bölüm izle makalemizle birlikte Masterchef 1 Ekim tarihinde neler olduğunu net bir şekilde görebilirsiniz. Büyük bir heyecanla ve tüm hızıyla devam eden, ekranların reyting rekortmeni programı Masterchef ile ilgili video ve linkleri görmek için haberimizin devamına göz atabilirsiniz…

MasterChef Türkiye 1 Ekim 2020 TV8 Canlı İzle

TV8 ekranlarında her akşam yayınlanan dünyanın en zorlu yemek yarışması MasterChef, yeni sezonda yeni takımları ile kaldığı yerden devam ediyor. Türkiye'nin en iyi şefinin arandığı yarışmada heyecan her bölüm dorukta oluyor. Kazanmak için can atan yarışmacılar ve onları zorlu sınavlardan geçiren jürinin bulunduğu rekabet dolu yarışma her hafta farklı yarışmalar ile ekrana geliyor. TV8 ekranlarında yayınlanan yarışma ekrana geldiği günden beri yoğun ilgi görüyor.

MasterChef Türkiye yarışmasının jüri koltuğunda Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna oturuyor. Deneyimli ve profesyonel jüri üyesi seçtiği yemekler, sunumlar ve yaptıkları tadımlar ile yarışmacıları zorlamaya devam ediyor. TV8 ekranlarında ekrana gelen yarışmada jüri yeni şeyler öğretirken, izleyiciye keyifli anlar da yaşatıyor. MasterChef Türkiye yeni bölümleri ile saat 20.00'da TV8 ekranlarında ekrana gelmeye devam ediyor.

MasterChef 30 Eylül Programı Yayınlandı Mı?

MasterChef Türkiye programının 30 Eylül programı olmadı. Dün akşam ekrana gelmeyen programın yeni bölümü bugün TV8'de olacak.

MasterChef Türkiye programının önceki bölümünde dokunulmazlık oyunu oynanmıştı. 29 Eylül bölümünde oynanan dokunulmazlık oyununu kırmızı takım kaybetti. Bunun üzerine kırmızı takımda bireysel dokunulmazlık için mücadele başladı. Bireysel dokunulmazlık sonucu ise haftanın 1. ve 2. eleme adayları belli oldu. Esra ve Duygu haftanın ilk 2 eleme adayı olurken, diğer eleme adayları ise merak ediliyor.

MasterChef Türkiye'nin yayınlanan yeni bölüm tanıtımındaki dokunulmazlık oyunu bugün yayınlanacak bölümde oynanacak. 1 ekim MasterChef programında 3. ve 4. eleme adayları seçilecek.

MasterChef 1 Ekim Programında Neler Olacak?

MasterChef Türkiye programında çarşamba günü yayınlanan programda ilk eleme adaylarının belli olması, heyecanı arttırdı. MasterChef Türkiye'de bugün haftanın 2. dokunulmazlık oyunu oynanacak. Diğer eleme adaylarının kim olacağı merak ediliyor.

MasterChef 1 ekim programında oynanacak dokunulmazlık oyunu ile bu hafta eleme postasına girecek 3. ve 4. isim belli olacak. Heyecanla beklenen MasterChef Türkiye'nin yeni bölümü bu akşam TV8 ekranlarında saat 20.00'da seyircisi ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.