Gelinim Mutfakta 547. Bölüm Canlı İzle! Gelinim Mutfakta 6 Ekim Günün Birincisi Kim Oldu?

Birçok seyirciyi ekranlara kilitleyen Gelinim Mutfakta yarışmasında her gün belirlenen bir yemek yarışmacılar tarafından yapılmaktadır. Hafta sonunda ise çeyrek altın o hafta içerisinde en çok puan alan yarışmacıya verilmektedir. Gelin ve kaynanaların yer aldığı yarışmanın keyfini çıkarmak istiyorsanız aşağıda yer alan kısıma Gelinim Mutfakta 547. Bölüm izle kısmından ulaşabilir ve reklamsız izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Gelinim Mutfakta 547. Bölüm Canlı İzle

Kanal D ekranlarının sevilen yarışması Gelinim Mutfakta hafta içi her gün ekranlara gelmeye devam ediyor. Gelin ve kaynanaların yarıştığı programda rekabet ve eğlence her zaman devam ediyor. Gündüz kuşağının sevilen yarışma programı saat 13.15'te izleyici ile buluşuyor.

Onur Büyüktopçu'nun başarılı sunumu ile ekranlara gelen yarışmada gelinler mutfakta en iyi olmak için çabalarken, kaynanalar ise gelinlerinin tabağını bilmeden puanlama yapıyor. Kendi gelinlerinin tabağını bulup en iyi puanı vermeye çalışan kaynanaların tatlı atışmaları eğlenceli dakikalar yaratıyor. En yüksek puanı alarak günün birincisi olan gelin çeyrek altın kazanırken, haftanın birincisi ise 5 altın bileziğin sahibi oluyor.

Gelinim Mutfakta Yarışmasında 5 Ekim Günü Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Gelinim Mutfakta yarışmasında dün yayınlanan bölüm ile 4. hafta başladı. 4. haftanın ilk programında heyecan yine doruktaydı. Gelinim Mutfakta programına geçen hafta elenen Ümran'ın yerine yeni gelen yarışmacı Aysun oldu. Yeni yarışmacı Aysun altın toplamaya geldiğini söyleyerek iddialı bir giriş yaptı. Aysun'un hafta boyunca göstereceği performans izleyenler tarafından merak ediliyor.

Gelinim Mutfakta programında yeni haftanın ilk gününde gelinler harem güveci yaptı. Haftanın ilk programında yapılan harem güveci yemeğinden en yüksek puanı 2 gelin paylaştı. Zeynep ve Ayşe 17 puan alarak günün birinciliğini paylaştı. İlayda 10 puan ile ikinci sırada yer alırken, programa yeni katılan Aysun ise 4 puan alarak günü son sırada tamamladı.

Gelinim Mutfakta Yarışmasında 6 Ekim Puan Durumu Belli Mi?

Gelinim Mutfakta yarışması 5 Ekim programı ile haftanın ilk gününü geride bıraktı. Programa iddialı bir giriş yapan yeni yarışmacı Aysun'un ilk gün sonuncu olması, sonraki günlerde göstereceği performansları merak ettirdi. Gelinim Mutfakta yarışmasında bugün yayınlanacak 6 Ekim programında gelinler yine ne yüksek puan için kıyasıya rekabet edecek.

Gelinim Mutfakta programının 6 Ekim bölümü bugün saat 13.15'te Kanal D ekranlarında yayınlanacak. Programın ikinci gün puan durumu açıklandıktan sonra haberimizden ulaşabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.